Меблі для дитячого садка

Меблі для дитячого садка

05.10.18 13:39 0 3625

Меблі для дитячого садка - це серйозне питання оснащення дитячих дошкільних установ. Необхідно закупити: дитячі ліжка, дитячі столи та стільчики, дитячі ігрові меблі, шафки в роздягальні, і ще багато інших специфічних меблів. До речі, корисні поради стосовно того як вибрати меблі для дитсадка, можно прочитати тут: mitra-mebel.net/a350041-vybiraem-mebel-dlya.html.

У нашій країні є кілька великих виробників меблів, для дитячих дошкільних установ в тому числі. Але далеко не всі надають якісні меблі за розумною ціною. А ще одна проблема при замовленні меблів для дитячого садка полягає в тому, що терміни виготовлення досягають 3-4-х місяців очікування! Так само терміни можуть відсуватися. Звичайно, краще купувати готові меблі, так як в меблевому магазині.

Де краще купувати меблі для дитяого садка?

Вибираючи компанію, яка буде оснащувати ваш дитячий садок, почитайте відгук про її товар та якість обслуговування, щоб потім не чекати по півроку меблі для дитячого садка. Можливо, ви знайдете інші установи, які дадуть вам рекомендації у кого найкраще замовити меблі.

Найчастіше фірми, які виготовляють або поставляють дитячі меблі, так само пропонують ігрове обладнання, дитячі сюжетно-рольові костюми, дидактичні матеріали та інше оснащення, що має лежати на полицях в дитячому саду. Тут потрібно бути обережнішим і проконтролювати ціни на ці іграшки, так як часто, вони значно вищі, ніж в спеціалізованих магазинах, які пропонують ігрове обладнання в дитячий садок.

Краще купити меблі для дитячого садка окремо від іграшок. Щоб купити іграшки зверніться в магазин, який спеціалізується тільки на іграшках для ДНЗ. Як правило там є хороші знижки для дитячих садків, безкоштовна доставка, вони не вимагають передоплати, а так само готують весь пакет документів, який вимагає примхлива бухгалтерія державного дошкільного навчального закладу.

Меблі для дитячого садка обов'язково повинні бути екологічно чистими, покритими безпечними (як правило акриловими) фарбами, не мати гострих кутів і не таїти інших небезпек для малюків. Вони повинні підходити дітям по віку, бути зручними для використання і миття. Все, навіть, іграшки, в групі дитячого садка дозволяється тримати строго по санітарним нормам, а значить все повинно без шкоди піддаватися обробці.

У меблів для дитячих садків не повинні відвалюватися дрібні деталі, які діти можуть взяти в рот або ще якимось чином зашкодити своєму здоров'ю. А всі небезпечні шурупи і гвинти повинні бути міцно закріплені а також оснащеними спеціальними заглушками.

Ну і звичайно, меблі для дитячого саду повинні бути красивими і яскравими! Вони повинні радувати око, прикрашати приміщення, наповнювати групу дитячого саду святковою атмосферою дитинства! Саме про такі меблі і можна прочитати в статті, посилання на яке ви зможете знайти на початку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ