Подарункові ручки Albero Ode - альтернатива Parker

Подарункові ручки Albero Ode - альтернатива Parker

06.10.18 00:10 0 2065

Ручка - це аксесуар на кшталт дорогого автомобіля. З цього предмету судять про людину. Перші зразки - дерев'яні або свинцеві палички - писали на піску або грифельних дошках. Наука і техніка внесла зміни в конструкцію, сприяла стрімкій модернізації та вдосконалення зовнішнього оформлення. Одним з перших примітивних виробів було перо, яким люди писали за допомогою чорнильною пасти. Аналог канцелярського предмета винайдений в Америці.

Оригінальні подарункові ручки Albero Ode, які можна зустріти сьогодні, досконалі не тільки в дизайні, але і мають якісну функціональну основу, є міцними і довговічними. Рекомендуємо використовувати, як символічний, але статусний подарунок начальнику, колезі, політику, бізнесмену або представнику адміністрації, керівнику. Оригінальному пристрою більше 4000 років. Сучасні зразки виготовляються з міцних металів і натурального, екологічного дерева. Для красивої презентації та зберігання сувенірних варіантів використовується пам'ятна гравірування і класичний, або дизайнерський футляр. До речі, в Україні порадункові ручки можна купити тут.

Подарункові ручки - вишуканий і завжди актуальний подарунок

Кульковий зразок являє собою пластиковий стрижень, наповнений чорнилом. В результаті обертання кульки, чорнило надходять вниз і залишають слід на папері. На кулькову модель видані патенти. Другий поширений варіант - пір'яна конструкція з металевим наконечником - древнім пером. Пише елемент - чорнило в верхньому резервуарі ручки. Фірми, що випускають дорогі, брендові аксесуари різних видів: Albero Ode і Parker. Якісні зразки фірмового виробництва за доступною ціною можна купити на сайті svit-podarunkiv.ua. Інтернет-магазин представив до продажу різнопланову добірку з гравіруванням і без. Оцінити ручки подарункові візуально допоможуть фото, деталізовано представлені в 2-3 ракурсах.

Переваги:

  1. екологічність;
  2. функціональність;
  3. багаторазове використання;
  4. універсальність;
  5. тривалий період експлуатації

Елітний сувенір втілює високий статус, уособлює знак уваги. Пригадується, як універсальний подарунок без вікових обмежень. Однаково корисним буде школяреві, студенту, бізнесменові, підприємцю і пенсіонеру. Добірку аксесуарів можна вручити на День Народження, річницю, керівнику - на ювілей фірми. Ручка подарункова стане оригінальним і корисним призом на корпоративних заходах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ