На Тернопільщині стартував фестиваль «Вставай Сонце»

На Тернопільщині стартував фестиваль «Вставай Сонце»

07.10.18 14:12 0 753
Обласний патріотично-мистецький фестиваль «Вставай Сонце» розпочався 6 жовтня з демонстрації молодих та юних талантів у містечку Підволочиськ. Концепція фестивалю не передбачає жорстких вікових обмежень, участь у ньому можуть брати люди віком до 55-ти років. З привітальним словом до учасників заходу звернувся голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Це перший наш мистецький проект, головна ідея якого полягає у тому, аби впродовж двох наступних місяців відшукати приховані таланти в усіх без винятку районів Тернопільщини. Нарешті сонце встане для усіх наших обдарованих особистостей, які до цього не мали змоги себе реалізувати», — підкреслив очільник області.

Нагадаємо, захід відбувається на підтримку державних ініціатив Президента України Петра Порошенка. Один з його організаторів та ідейних наставників — Андрій Підлужний, талановитий співак, лідер гурту «Нічлава», а також позаштатний радник голови Тернопільської ОДА з питань культури.

«Це також хороша нагода заявити про себе й маловідомим альтернативним музичним гуртам і в той же час популяризувати українські народні танці та пісні — основу нашої нації», — зазначив Андрій Підлужний.

Завтра, 7 жовтня «Вставай Сонце» завітає до Козови.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1442849549151959

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ