Віскі Macallan та його переваги

Віскі Macallan та його переваги

08.10.18 11:17 0 1051

В наші дні все більше людей вважають за краще вживати віскі замість коньяку, горілки та інших алкогольних напоїв. Затребуваність обумовлена якістю продукту і його характеристиками. Це напій для тих, хто звик насолоджуватися дорогим алкоголем, смакуючи кожен ковток.

Великою популярністю користується віскі Macallan. Це найстаріший елітний односолодовий напій, який виготовляється в Шотландії вже кілька століть. Продукт входить в ТОП-5 найбільш споживаних віскі світу. І навряд чи має намір здавати свої позиції.

До речі, на сайті http://www.alco-skupka.ru/, де ви можете продать алкоголь зі своєї колекції, ви на цьому віскі можете добре заробити.

Переваги віскі Macallan

Такий напій має масу "+":

  1. Склад. Продукт виготовляється на основі всього одного сорту ячменю. Для цього використовується сорт Голден Проміс.
  2. Міцність. Виробник виготовляє продукцію на унікальних перегінних кубах, які є найнижчими в світі. Завдяки цьому виходить міцний потужний продукт з інтенсивної масляністойстью, який цінується справжніми сильними чоловіками.
  3. Аромат. Віскі витримується в бочках з-під бурбона або хересу, які виконані з дуба, привезеного з Європи і США. В результаті продукт має вишуканий аромат з нотками імбиру, ванілі, диму, сухофруктів і хересу.
  4. Колір. При виготовленні компанія не додає в віскі барвників. Насичений золотистий колір продукту повністю природний, без будь-яких домішок.
  5. Смак. Віскі Macallan має м'який делікатний смак. При дегустації можна вловити нотки хересу, прянощів, сухофруктів, деревного диму і навіть улюблених багатьма цукерок Ірис.

Найчастіше віскі використовується в якості дижестива. Саме так його вживають справжні цінителі продукту. У келих рекомендується додати лід. Також напій можна розбавити водою або додати в коктейль, надавши йому фортеці і оригінального присмаку.

Висновки

На сьогоднішній день напій став символом розкоші і статусу. Його вибирають члени королівської сім'ї, політики, олігархи та інші категорії людей, що цінують якість у всьому, навіть алкогольному напої.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ