Павло Клімкін: Потенціал Тернопільщини варто презентувати на Раді інвесторів та експортерів

Павло Клімкін: Потенціал Тернопільщини варто презентувати на Раді інвесторів та експортерів

09.10.18 10:44 0 478
Ми максимально працюємо у напрямку створення належних умов для успішного провадження бізнесу й залучення іноземних інвестицій. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час офіційної зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним.

«За останній рік Тернопільщину відвідали близько 12-ти іноземних делегацій та послів інших держав світу. У даному напрямку спостерігається хороша динаміка, якій, зокрема, сприяє успішна реформа децентралізації. Ми одні з перших створили найбільшу кількість об'єднаних територіальних громад, яких на сьогоднішній день в області налічується вже 42 і найближчим часом буде створено ще 5. Це дає можливість співпрацювати у рамках проектів «DOBRE» та U-LEAD, залучивши за останні два роки кошти міжнародної технічної допомоги на суму 194 млн грн», — зазначив очільник області.

У свою чергу Павло Клімкін відзначив, що Тернопільщина направду хороший туристично-аграрний регіон з добрими можливостями та потенціалом. Та разом з цим вкладати сюди значні інвестиції наразі не поспішають.

«У нас практикується формат регіональної співпраці з представниками Польщі, Німеччини тощо. В рамках засідання Ради інвесторів та експортерів ми робимо презентації на київському майданчику. З вашого боку це може бути підготована концептуальна презентація або ж наданий перелік певних проектів. Особисто я раджу презентувати два-три взірці успішних історій вдалого інвестування, що мали місце на теренах вашої області. Це реально працює», — зазначив міністр закордонних справ України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: за 9 місяців ...
Наступна новина: Учителька з Чернігова ...

КОМЕНТАРІ