Чернігів: Владислав Атрошенко: Ви повертаєте життя сотням людей,які так потребують вашої підтримки

Чернігів: Владислав Атрошенко: Ви повертаєте життя сотням людей,які так потребують вашої підтримки

09.10.18 11:09 0 537
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко привітав працівників обласного онкологічного диспансеру із 70-річчям від дня заснування онкологічної служби Чернігівщини. Урочистості проходили 5 жовтня, в Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка.

На початку заходу головний лікар онкологічного диспансеру Валерій Зуб коротко розповів про історію заснування медичного закладу, згадав про ветеранів, які стояли біля витоків сучасного онкодиспансеру. Присутні також переглянули відеофільм, у якому лікарі та персонал розповідають про свою роботу.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко від імені громади міста Чернігова, депутатів міської ради щиро привітав усіх лікарів, медичних сестер, а також ветеранів праці.

- Хочу подякувати та низько вклонитися за вашу щоденну роботу. Ви повертаєте життя сотням людей, які так потребують вашої підтримки. А головне - тим, хто, можливо, з різних причин уже зневірився. Тому ваша праця дійсно неоціненна та важлива. Я мрію лише про те, щоб настав мир не тільки на сході, а й у наших думках та серцях. Щоб ми об'єдналися та збудували потужну державу із заможними українцями, включаючи, звичайно, і лікарів, - сказав міський голова.

Владислав Атрошенко нагадав, що будівництво для онкодиспансеру нового медичного корпусу і забезпечення його сучасним обладнанням - лінійним прискорювачем пройшло в рекордно короткі терміни - за півроку з моменту закладання капсули. Для цього з міського бюджету спрямовано 13,5 млн грн, з обласного бюджету - 17 млн грн, з коштів Державного фонду регіонального розвитку - 40 млн грн. До проекту долучилися також народні депутати України, які представляють Чернігівщину, кожна громада та район області в межах своїх можливостей. Збирали кошти і за допомогою благодійного марафону, до якого потужно долучився Чернігів. Таким чином, будівництво сучасної клініки - дійсно спільна заслуга усіх небайдужих.

Після теплих слів привітання міський голова вручив відзнаки Чернігівської міської ради.

За високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя від дня заснування Чернігівського обласного онкологічного диспансеру та онкологічної служби області Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

* Макашов Анатолій Анатолійович, лікар-анестезіолог відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії, вищої категорії комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»;

* Шень Юрій Миколайович, завідувач гінекологічного відділення, лікар-гінеколог-онколог, вищої категорії комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер».

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

* Колотилу Олександру Миколайовичу, завідувачу відділенням пухлин голови, шиї та відновлювальної хірургії комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»;

* Кривицькій Олені Миколаївні, сестрі-господині абдомінального відділення з урологічними ліжками комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер»;

* Осипенко Тамарі Миколаївні, біологу комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівський обласний онкологічний диспансер».

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Павло Клімкін під час ...
Наступна новина: Жителі Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ