Чернігів: Керівника школи № 20 обрали за результатами конкурсу

Чернігів: Керівника школи № 20 обрали за результатами конкурсу

09.10.18 10:28 0 455
8 жовтня, в Чернігівській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з вибору кандидата на посаду директора Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №20 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

Голова комісії - заступник чернігівського міського голови Ольга Хоніч. Також до складу комісії увійшли депутати міської ради, директори інших закладів загальної середньої освіти, представники педагогічного колективу та батьківського комітету зазначеної школи.

Після письмового етапу конкурсного відбору до участі у другому етапі допущено три кандидата: Олександр Іллєнко, Наталія Малець та Наталія Нікітіна. На засіданні вони презентували перспективні проекти розвитку навчального закладу.

За результатами голосування та письмового іспиту члени комісії начальнику управління освіти міської ради рекомендуватимуть на посаду директора школи № 20 призначити Наталію Малець – депутата Чернігівської міської ради та вчителя ЗНЗ № 10.

Крім того, члени комісії зазначили, що інші кандидати, які не пройшли сьогоднішній відбір, будуть включені в резерв педагогічних кадрів.

Як відомо, конкурси з вибору кандидата на посаду директора навчального закладу відповідно до Закону України «Про освіту» повинні проходити публічно. Відповідний Порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста міською радою був прийнятий у серпні 2017 року.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: за 9 місяців ...

КОМЕНТАРІ