Житомирщина: громадські організації розповіли про хід реалізації в області грантових проектів

Житомирщина: громадські організації розповіли про хід реалізації в області грантових проектів

09.10.18 11:27 0 424
Переможці конкурсу з надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства у 2018 році продовжують успішно реалізовувати свої проекти.

Про це говорили під час засідання Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства при облдержадміністрації, яке відбулося 3 жовтня.

Автори проектів презентували ініціативи, що реалізовуються в рамках фінансової підтримки від Житомирської ОДА, зокрема розповіли про хід їх виконання, фінальні етапи та досягнення поставленої мети, продемонстрували фото- та відеопрезентації.

Координаційна рада мала змогу оцінити реалізацію та поспілкуватися з виконавцями проектів «Творчість рухає світ» БМГО «Молодь обирає життя», гра-квест «Житомир єднає» ГО «Союз переселенців «Мир на долоні» та «Сталий спортивний розвиток для кожного» ГО «Милосердя».

Презентовані проекти направлені на побудову творчих просторів, розвиток творчих здібностей у молоді, шкільну освіту та інтеграцію дітей із внутрішньо переміщених сімей.

«Ми не очікували, що одна маленька ініціатива може дорости до таких великих масштабів, коли ми отримуємо підтримку від зацікавлених міжнародних інститутів. Тому із впевненістю заявляємо, що наш проект буде реалізовуватися і по завершенню гранту від Житомирської ОДА. Дякуємо за можливість його реалізувати», - наголосила голова ГО «Молодь обирає життя» Тетяна Носова.

Нагадаємо, що начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва під час засідання Координаційної ради анонсувала відкриття «Арсеналу ідей».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: на ...
Наступна новина: Чернігів: Леонід Кучма ...

КОМЕНТАРІ