Представники Житомирщини вивчають досвід польських колег у економічній сфері

Представники Житомирщини вивчають досвід польських колег у економічній сфері

09.10.18 10:24 0 466
На Житомирщині обговорили розвиток польсько-українського економічного співробітництва у рамках Програми Польської допомоги.

Засідання Керівної Групи проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва» відбулося 5 жовтня, за участю заступника голови Житомирської ОДА Ярослава Лагути.

— «Ми дуже вдячні нашим польським колегам за те, що у нас складається не тільки тісна співпраця у культурні і освітній сфері, але і маємо можливість отримати цінний досвід щодо реформи децентралізації, економічного розвитку та залучення інвестицій. Сподіваємося на розширення такої співпраці, а також на розвиток економічних зв'язків», – зазначив Ярослав Лагута.

У обговоренні результатів проекту та подальших кроків взяли участь представники Міністерства закордонних справ Республіки Польща, Міністерства інвестицій і розвитку Республіка Польща, польських агенцій з розвитку підприємництва та інвестицій і торгівлі.

У рамках засідання відбулася презентація Агенції регіонального розвитку Житомирщини та Агенції розвитку міста Житомир.

Завдяки проекту 24-28 вересня представники органів влади Житомирщини вже пройшли стажування у Польщі, де вивчали досвід польських колег у розбудові науково-технологічних та інноваційно-технологічних парків. Крім того, з 8 по 12 жовтня представники 3 ОТГ (Житомирської, Овруцької та Радомишльської) також вивчатимуть передовий польський досвід із залучення іноземних інвестицій для розвитку своїх громад.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: фестиваль ...
Наступна новина: Чернігів: Керівника школи № ...

КОМЕНТАРІ