Як вибрати чохол для телефону?

Як вибрати чохол для телефону?

10.10.18 12:28 0 1938

Сучасні телефони - пристрої досить тендітні, що не терплять недбалого поводження. Один невірний рух, і можна залишитися без новенького дорогого смартфона, впустивши його на асфальт. Розкішний екран покривається сіткою тріщин, корпус пошкоджується, а ніжна електронна начинка відмовляється працювати. Ремонт, навіть якщо мова йде про заміну екрану, обійдеться в кругленьку суму.

Чи варто ризикувати, якщо можна захистити улюблений гаджет надійним і недорогим чохлом для телефону? Представлений на ринку величезний асортимент чохлів ставить в тупик - що вибрати? «Книжку», скромний «бампер» або фліп-кейс? Чохли на телефон з добротної натуральної шкіри, практичного силікону або технологічного полікарбонату? Наш огляд типів допоможе розібратися в гігантському асортименті і вибрати найбільш підходящий і стильний захист для дорогого смартфона.

Чохли для телефонів можна розділити на кілька типів:

  • Бампер.
  • Накладка.
  • Карман (футляр).
  • Чохол кобура.
  • Спортивні й т. д.

У кожного типу чохлів для телефонів свої особливості, переваги і мінуси. Правильний вибір вбереже вас від зайвих витрат і незручностей при повсякденному використанні чохла.

Бампер

Подібні чохли захищають бічні грані телефону і щільно натягаються на телефон по периметру, залишаючи відкритим екран і задню панель. Як правило, виготовляються з поліуретану або полікарбонату. Бампер надійно захистить корпус від деформації при падіннях, вбереже від подряпин і стирання бічні грані, а також мінімально вплине на оригінальний дизайн пристроїв. Всі кнопки і роз'єми залишаються доступними через спеціальні прорізи. Чохли-бампер бувають різних кольорів, так що їх можна використовувати як спосіб регулярно міняти зовнішній вигляд телефону. Існують прозорі бампери, візуально практично не впливають на дизайн гаджета. Для додаткового захисту разом з бампером можна використовувати захисне скло або плівку на екран.

Чохол накладка

Накладка чохол для телефону у вигляді «кришки», що надівається на задню панель залишає екран відкритим. Популярний тип захисту смартфона, виконаний із сучасних міцних матеріалів (поліуретан, полікарбонат). Накладка захищає задню кришку і грані пристрою від пошкоджень і подряпин, а також частково служить захистом і для екрану. Проте, разом з чохлом рекомендується використовувати плівку на екран або захисне скло. Чохли-накладки представлені в різних колірних варіантах.

Карман

Карман виготовляється з натуральної / штучної шкіри. Класичний тип чохла для телефонів, що захищає пристрій з усіх боків. У деяких моделях є магнітна застібка. Залежно від товщини використовуваного матеріалу і технічних рішень (наприклад, металеві вставки), забезпечує досить надійний захист від різних пошкоджень. На ринку представлений величезний вибір чохлів-кишень різного дизайну і квітів. Чохол типу кишеню має свою особливість - щоб скористатися телефоном, його доведеться повністю вийняти з футляра.

Чохол-кобура

Чохол-кобура (футляр на пояс) для телефонів носиться на ремені, практично повністю повторює функціонал і дизайн «кишені». Оснащений клапаном з магнітною застібкою, фіксатором для ременя і виготовлений, як правило, зі шкіри. Відрізняється способом видалення пристрою.

Спортивні чохли

 Спортивні чохли призначаються для любителів активного способу життя. Наприклад, пробіжок в будь-яку погоду. Такі чохли дозволяють закріпити телефон на передпліччя за допомогою застібки-липучки і ременя з неопрена. Спортивний чохол дає можливість отримати доступ практично до всіх функцій телефону «на ходу», позбавляючи від необхідності брати з собою рюкзак / сумочку спеціально для смартфона.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Преимущества мобильных ...
Наступна новина: Регулятор роста ...

КОМЕНТАРІ