Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції у Тернополі зустрілася зі студентами

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції у Тернополі зустрілася зі студентами

12.10.18 17:18 0 725
У форматі дискусії відбулася зустріч Віце-прем'єр-міністра України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе зі студентами чотирьох тернопільських вишів. Зібралися усі на розмову в Тернопільському національному економічному університеті.

"Наша молодь визначатиме наше майбутнє. Адже саме молоді люди через свою нестереотипність світогляду, відкритість та активність, будуть продовжувати ті речі, які ми розпочали. Це також реально тому, що для кожного з вас, народженого уже після розпаду Радянського Союзу, бачення світу зовсім інше - цивілізаційне бачення", - зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Вона запевнила, що для України шлях в Європу є неодмінним та безальтернативним шляхом. "Ми знаємо, що таке бути позаблоковими, нейтральними. Тому насамперед для нас це не є потребою сьогодення, а можливістю повернення в родину, до якої ми належали тисячоліттями. В Україні є всі можливості для того, щоб перетворитися з країни, яка тільки переслідує свою європейську мрію, у країну, де ця європейська реальність усталюється", - вважає Іванна Климпуш-Цинцадзе.

У свою чергу голова ОДА Степан Барна відзначив переваги, які отримала Україна від угоди про асоціацію з ЄС. Перш за все - це безвізовий режим до країн Європи.

"Мені приємно констатувати, що попри всі критичні зауваження до безвізу, тепер це вже сприймається як очевидне. Нещодавно ми отримали цифру - 10 млн. українців, які за рік скористалися безвізом і відчули перевагу, що можуть пересуватися світом, користуючись статусом визнання і міжнародних перемог нашої держави. Думаю, що таких кроків ще бути дуже багато", - акцентував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Складське обладнання: Що ...

КОМЕНТАРІ