Складське обладнання: Що потрібно знати?

Складське обладнання: Що потрібно знати?

12.10.18 20:47 0 1499

Багато підприємців по всьому світу вважають, що складське приміщення грає практично вирішальну роль у функціонуванні їх бізнесу. Саме тому вони приділяють цьому приміщенню особливу увагу, що в обов'язковому порядку дозволить більш грамотно організовувати всю необхідну логістику підприємства. Організація складу є неймовірно відповідальним і складним заняттям, яке вимагає обліку величезної кількості нюансів, а також добре розвиненою далекоглядності. Далі, ми поговоримо про вибір складського обладнання, а розповість нам про це співробітник компанії «Мірмекс»: mirmex.com.ua, яка безпосредньо займається його реалізацією.

Особливості вибору обладнання для складу

Насамперед при організації складу, за умови наявності приміщення, необхідно розділити вільний простір на безліч ключових зон, головними з яких є зони прийому вантажу, зберігання товару, зона компонування для відправки, технологічні для відстою техніки, підсобні приміщення, а також при необхідності приміщення для персоналу, що працює безпосередньо з вантажем.

Наступним кроком є безпосереднє придбання якісного обладнання для складу. Першою необхідністю будь-якого складу є металеві стелажі, а також для складу, за допомогою якої будуть проводитися всі необхідні маніпуляції з вантажем. Стелажі складські необхідно вибирати в залежності від трьох основних параметрів, а саме параметри безпосереднього вантажу, оборот вантажу і фізичних габаритів приміщення. При цьому враховуються всі особливості кожного з параметрів, таких як вага або габарити вантажу, тип використовуваної тари, температура зберігання і навіть тип покриття підлоги.

Саме затребуване складське устаткування

На сьогоднішній день саме затребуване складське устаткування являє собою металевий стелаж, який, незважаючи на достатню простоту конструкції, здатний витримувати тонни ваги. Слід зазначити, що для початку функціонування будь-якого складу при виконанні стандартних його функцій прийому, зберігання і відвантаження, складського обладнання у вигляді багаторівневих стелажів і потужного вилочного навантажувача буде більш ніж достатньо.

За допомогою стелажів можна грамотно і компактно розміщувати достатню кількість вантажу навіть у невеликих приміщеннях, а навантажувач допомагатиме швидко і ефективно оперувати переміщенням вантажу по складу. Тільки після цього можна починати організовувати логістику підприємства і доповнювати складські приміщення новим необхідним складським устаткуванням і технікою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Віце-прем’єр-міністр з ...
Наступна новина: Як вибрати передпокій?

КОМЕНТАРІ