Як вибрати передпокій?

Як вибрати передпокій?

12.10.18 20:54 0 1577

Передпокій - це перше що бачать гості серед меблів для дому і перше що помічаєте Ви, коли приходите після довгого робочого дня, тому до її вибору варто підходити особливо ретельно. Зазвичай в квартирі вони не дуже великі за площею, так що варто враховувати, що крім функціональності і зручності, меблі повинні бути компактними, але при цьому вміщати достатню кількість речей (до речі, такі меблі можна придбати на сайті).

Розмір і форма

Варто звернути свою увагу на форму приміщення і на його розміри для того щоб мати уявлення яка передпокій може бути Вашим ідеальним варіантом. У невеликому приміщенні велика, громіздка меблі буде виглядати дуже грубо і безглуздо, а ось компактна, але містка буде здаватися майже непомітною. Можна експериментувати з формою, якщо саме приміщення Вашої квартири дає таку можливість.

Є різні варіанти кутових прихожих або модульних, елементи якої при бажанні можна розмістити в різних сторонах кімнати. Вони складаються з декількох предметів інтер'єру, виконаних в одному стилі і роблять інтер'єр кімнати закінченим. Не варто забувати про глибину, від неї залежить розташування речей і їх кількість.

Матеріал

Найчастіше використовується МДФ або ДСП, але можна знайти і варіанти з натурального дерева. Дверцята можуть бути виконані з використанням вітражів або просто бути з загартованого скла точно так само як і полички.

Додаткові елементи

Відмінним додатковим елементом можуть бути дзеркала. Вони візуально зроблять приміщення більше і ще будуть відмінним помічником, коли збираєтеся на роботу або в гості, Ви зможете побачити завершений образ цілком. Додаткові полички і шафки прекрасно приховають речі від чужих очей і зможуть вмістити більше потрібних речей.

Колір і фурнітура

Так як в коридорі немає вікон і він є темніше інших приміщень в квартирі варто звернути свою увагу на передпокій світлих тонів. Вони відбивають світло і візуально збільшують простір. Або ж вибрати варіант де порахувати світлі і темні відтінки для контрасту. Якість фурнітури має бути на високому рівні. Передбачається, що вона повинна витримувати велику кількість речей, а від якості фурнітури залежить, чи зможе вона її витримати чи ні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ