Клітинна косметика: У чому її переваги?

Клітинна косметика: У чому її переваги?

12.10.18 22:36 0 1403

У наш час часто зустрічаються терміни: клітинна терапія, трансплантація ембріональних тканин, клітинна косметика (до речі, придбати її можна тут). Давайте розберемо, що ж це таке? Такий вони дають ефект, як каже про це реклама? І чи безпечні вони? Приступимо до детального вивчення.

Що таке «клітинна терапія»?

Клітинна терапіяЗасоби, які використовують в такій терапії - це екстракти клітин ембріона тварини або людини. Вперше про них заговорили років 20 назад, але широкого поширення вони набули в останні 3 роки.

Сенс проведення такої процедури - це допомогти організму виявити його приховані резерви, примусити клітини працювати, як це було раніше, в більш молодому віці.

Людський організм - це цілісна єдина система, де всі клітини, тканини і органи взаємопов'язані. Клітини - це, свого роду, «транспортна мережа» організму, по якій передаються потреби і стан його середовища. Відбувається цей процес завдяки медіаторам і цитокінам. Наприклад, якщо в шкірі знижується рівень колагену, то про це дізнається весь організм, що призводить в рух величезну кількість клітин, які починають виробляти потрібну кількість білків.

Бувають випадки, коли власна регуляція організму не справляється з виниклими проблемами. Порушення «транспортної мережі» призводить до виникнення захворювань і швидкого старіння. В даних випадку на допомогу приходить клітинна терапія.

Основними компонентами препаратів на основі ембріональних клітин, є регулятори молекул, які у великій кількості містяться в ембріональних тканинах. При їх застосуванні, клітини організму починають виробляти необхідні на даний момент речовини, тим самим досягається бажаний результат. Трансплантують ембріональні клітини методом внутрішньовенного введення, або м'язового (в сідницю). Екстракт плаценти також застосовують в мезотерапії та при виробництві деяких косметичних засобів (крем для обличчя або сироватка для шкіри).

Цей метод застосовують в основному для запобігання процесу старіння організму. Але деяким проблемам важко запобігти за допомогою звичайних косметичних процедур і хірургічного втручання. Наприклад - дрібні зморшки, сильну пігментацію, надмірну чутливість шкіри на подразнення. Причина таких проявів - хронічні запалення внутрішніх органів або гормональний збій. У таких випадках показана клітинна терапія. Після неї поліпшується настрій, працездатність, зовнішній вигляд, життя стає яскравішим. Ефект від лікування клітинами буде радувати близько року.

Клітинна косметика: Що це таке?

Клітинна терапіяДавайте розберемося, в чому заключається їх відмінність від звичайної косметики. Препарати, що застосовуються в косметології, які частіше можна побачити на прилавках магазинів, діють на організм поверхнево, не заглиблюючись в проблему, а лише приховуючи її на деякий час. Клітинна косметика же усуває причину зміни стану шкіри. Звернемо ще раз увагу на те, що застосування клітинної косметики можливо тільки після повної діагностики, що проводиться лікарями різної спеціалізації і вивчення гормонального фону.

Користуватися засобами, що містять плацентарні та ембріональні клітини, краще після 40 років, коли шкірі необхідна допомога для відновлення і запобігання ознак старіння. Старіння шкіри (поява перших зморшок) - це найпоширеніша проблема сучасної жінки. Причини - зниження швидкості ділення клітин, в результаті чого процес оновлення сповільнюється, шкіра стає тоншою. При нестачі білків колагену розвивається купероз, втрачається пружність, що збільшує число зморшок.

Рішення всіх перерахованих вище проблем є, і це застосування клітинної косметики. Але при цьому варто пам'ятати, що нові препарати не завжди однаково корисні. Вимоги, які пред'являють до косметичних продуктів не такі, як до фармацевтичних препаратів. Вони не так ретельно проходять перевірку на предмет придатності та відсутність побічних ефектів.

При виборі препарату для боротьби з процесами старіння слід розуміти, що клітинна косметика виготовляється не тільки на основі плаценти людини, в якої в наш час можуть бути різні інфекції (у недобросовісних виробників). Але використовується і сировину тваринного, наприклад, можуть витяжка з овечої плаценти.

Зауважте, що застосування клітинної косметики не викликає звикання, і після виходу з обігу, досягнутий результат не зміниться. Шкіра залишиться такою, якою вона стала після застосування даної косметики.

Найбільш відомі виробники клітинної косметики це:

  1. Cellcosmet;
  2. Regena Ney;
  3. Gernetic;
  4. La Prairie;
  5. Swiss Line;
  6. Valmont;
  7. Matis;
  8. Wirud;
  9. La Mer.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ