Переваги постільної білизни з бязі

Переваги постільної білизни з бязі

15.10.18 19:38 0 1396

Натуральне постільна білизна дарує відчуття всеосяжного комфорту, рятуючи своїх м'яким дотиком від спеки влітку і дозволяючи насолоджуватися теплом в іншу пору року. Одним з найбільш популярних бавовняних матеріалів, які використовуються для виробництва постільної білизни, є бязь.

До Європи ця тканина була завезена з Азії ще в 18 столітті, її відразу ж почали використовувати як підкладковий матеріал, а також для пошиття постелі, спідньої білизни та різних деталей жіночого вбрання. У нашій статті ми розглянемо основні переваги постільної білизни з бязі, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://home-shop.com.ua/postelnoe-bele/polutornoe/, в якому безпосредньо можна недорого купити якісне полуторну постільну білизну в Києві.

Переваги постільної білизни з бязі:

  1. Бязь повністю складається з натуральної бавовни, ця тканина виробляється у вигляді фарбованого, біленого або необробленого матеріалу. При фарбуванні тканини зазвичай використовуються натуральні барвники - це дозволяє говорити про абсолютну нешкідливість і чистоті постільної білизни з бязі.
  2. Приводом купити постільна білизна з бязі може стати його доступна ціна при хорошій якості.
  3. Завдяки своїй гігієнічної чистоті і нездатності викликати алергічні реакції, бязь успішно використовується для пошиття дитячої постільної білизни. Однак треба сказати, що матеріал для нього береться більш м'який і ніжний, ніж той, з якого виробляються комплекти для дорослих членів сім'ї.
  4. Варто відзначити високу якість ліжку з бязі: білизна з цього матеріалу зберігає свій вигляд протягом тривалого часу, оскільки воно є міцним і зносостійким.
  5. Бязевих ліжко невибаглива в догляді, вона відмінно стирається і практично не мнеться, до того ж прекрасно переносить вплив хімічних миючих засобів і ультрафіолетового випромінювання під час сушіння на вулиці.

Поради по догляду за постільною білизною з бязі:

  • Відразу після покупки постільна білизна з бязі краще випрати, вивернувши комплект навиворіт, щоб яскравість тканини зберігалася якомога довше.
  • Прати бязевих постільну білизну можна при температурі близько 60  С, однак якщо на тканині присутній яскравий кольоровий малюнок, вода не повинна бути такою гарячою - максимум 40 0 С.
  • Бязеву постільну білизну небажано прати разом з постільною білизною з штучних матеріалів - це може стати причиною швидкого зносу натурального постільної тканини, а також появи шорсткості та грубості.
  • Гладить постільна білизна рекомендується, коли воно ще злегка вологе, оскільки суха тканина виглажівается значно важче.

Бязь є щільною тканиною, виготовленою з натуральних бавовняних волокон. Завдяки своїй довговічності, невибагливість у догляді і доступній ціні бязевапостільна білизна дуже популярна серед покупців. Вона прекрасно підходить для повсякденного використання, оскільки здатна витримати багато прань, довго зберігаючи свій яскравий колір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что такое пентакль?
Наступна новина: Особливості та достоїнства ...

КОМЕНТАРІ