Особливості та достоїнства смарт ТВ приставки

Особливості та достоїнства смарт ТВ приставки

15.10.18 22:32 0 1988

Багато користувачів вже чули таке поняття, як "ТВ приставка", проте до кінця так і не розібралися, що це таке і для чого вона потрібна. Напевно, кожна людина вже знає, що таке смарт ТВ, оскільки вже практично всі бренди випускають розумні телевізори. Такі пристрої мають ряд переваг перед звичайними телевізорами, а розповість нам про них співробітник інтернет-магазину 8A.in.ua, в якому її безпосередньо можна купити.

Головне достоїнство, за яке вибирають смарт ТВ приставку, - можливість виходу в Інтернет. Так, безпосередньо в браузері або через спеціальні програми ви можете дивитися фільми. При цьому якість відтвореного - відмінне. Для любителів ігор нова ера телевізорів також актуальна, адже на такому пристрої можна запускати будь-які ігри, а графіка буде просто чудовою. Однак головний недолік таких телевізорів - їх висока вартість.

Погодьтеся, адже не кожен покупець зможе купити такий агрегат, а особливо з великою діагоналлю. Однак вихід знайдений - ТВ приставка, яка є чудовою альтернативою розумним телевізорів. Візьмемо для прикладу модель Х96. Отже, давайте розберемося в її особливостях, щоб ви могли визначитися в доцільності її покупки.

З огляду на той факт, що головна відмінність смарт телевізорів від звичайних - вихід перших в Інтернет, ТВ приставка дозволяє будь-якого пристрою отримати доступ в мережу. Так, Х96 має явні переваги:

  1. можливість дивитися більше 1000 телеканалів у відмінній якості;
  2. русифікований інтерфейс для зручності користування;
  3. можливість установки онлайн-кінотеатрів для перегляду будь-яких фільмів безкоштовно (HD Videobox, Ланет ТВ, IVI, Megogo й ін.);
  4. доступ до самостійної установки додатків;
  5. гарантія тривалого терміну служби.

Слід зазначити, що вартість приставки ТВ в рази менша за ціну смарт телевізора. А за фактом ви отримуєте той же набір функцій і можливостей.

Ви можете виходити в Інтернет в потрібний час, при цьому немає необхідності включати ноутбук або комп'ютер. До того ж, за допомогою приставки ви можете проводити встановлення різних програм, програм, ігор, файлів з відповідних ресурсів. Вводити текст можна за допомогою віртуальної клавіатури, яка розташовується на екрані телевізора.

Ще одна перевага Х96, як приставки на Андроїд, - можливість спілкування через Skype. Для цього необхідно лише підключити web-камеру.

Крім того, ви можете грати в будь-які ігри на великому екрані телевізора, прямо сидячи на дивані. Підключивши бездротовий джойстик, ви можете грати в Angry Birds, Fruit Ninja і ін. Для гри на телевізорі вам потрібно тільки завантажити і встановити додаток.

Зрозуміло, так як робота Х96 відбувається на базі Андроїд, на телевізорі є Play Market, за допомогою якого ви можете встановлювати сотні корисних додатків. Причому ви самі вибираєте, яку програму вам встановлювати - платну або безкоштовну.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Промышленный слайсер: ...

КОМЕНТАРІ