Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – дворазова бронзова медалістка Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі

Тернопільська гімнастка Анастасія Бачинська – дворазова бронзова медалістка Юнацьких Олімпійських ігор у Буенос-Айресі

17.10.18 14:24 0 775
Дві медалі бронзового гатунку здобула 15-річна тернополянка Анастасія Бачинська на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які цими днями завершуються у столиці Аргентини, місті Буенос-Айресі. Спочатку наша землячка посіла третє місце у фіналі багатоборства з результатом 52,322. Попереду були лише Джорджия Вілла з Італії (54,066) та Амелі Морган з Великобританії (53,432). Ще одну «бронзу» спортсменка здобула у заключному виді змагань серед дівчат у вільних вправах. Як повідомляє офіційний Інтернет-сайт Національного Олімпійського комітету України, коментуючи свій виступ, Анастасія Бачинська зізналася, що для неї велика честь своїми виступами прославляти чудові традиції української школи жіночої спортивної гімнастики у світі: «Ця медаль – медаль, якою я дійсно пишаюся, адже вона є яскравим підтвердженням чудової української школи спортивної гімнастики. Для мене це велика честь та прекрасні відчуття радості та гордості за рідну країну», - сказала Настя.

Відтак, наразі в активі збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх 19 медалей, сім з яких золоті, п'ять срібних та сім бронзових.

Додамо, що Анастасія Бачинська – майстер спорту України зі спортивної гімнастики, багаторазова чемпіонка України зі спортивної гімнастики, фіналістка XIV літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю, є вихованкою відділення спортивої гімнастики комунального закладу міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» імені Юрія Горайського, тренери спортсменки - заслужений тренер України Тетяна Геращенко, Оксана Першина та Ганна Лев, навчалась у Тернопільському НВК «Школа-колегіум ім. Й. Сліпого».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ