СУХО: Критерії вибору памперсів для дорослих і їх особливості

СУХО: Критерії вибору памперсів для дорослих і їх особливості

17.10.18 12:38 0 1260

Підгузки для дорослих представлені кількома брендами, включаючи Tena, Seni та Hartmann. Вироби відрізняються способом кріплення, розмірами, об'ємом прийнятої рідини й іншими критеріями. Далі, ми розглянемо основні переваги памперсів для дорослих та їх принцип дії, а розповість нам про це співроібтник інтернет-магазину cyxo.kiev.ua, в якому безпосередньо їх можна придбати. На сайті представлена докладна інформація про продукцію популярних брендів і доступний великий вибір памперсів.

Коли використовуються дорослі підгузники?

Для лежачого пацієнта, якому через хворобу доводиться проводити весь час в ліжку, не маючи можливості самостійно сходити в туалет, наявність спеціальних підгузників є справжнім порятунком. Це особливо важливо тоді, коли до пацієнтові не приставлена  постійна доглядальниця.

Одноразові гігієнічні вироби використовуються для обслуговування літніх і лежачих хворих, вони здатні увібрати до 2600 мл рідини, захищаючи шкіру від подразнень. У шар памперса доданий абсорбент, який блокує поширення неприємних запахів, залишаючи їх всередині виробу.

Наявність таких підгузників спрощує як побут хворої та літньої людини, так і спрощують догляд за нею для доглядальниць. Виділимо кілька прикладів застосування підгузників:

  • післяопераційний період (коли пацієнт протягом довгого часу перебуває в ліжку);
  • важкі захворювання, що приковують людину до ліжка;
  • травми, що змушують хворого довгий час перебувати в лежачому положенні;
  • літні люди (в силу віку людина може втратити здатність доглядати за собою).

Принцип дії підгузників і їх переваги

Дія памперсів заснована на спеціальній речовині, яка перетворює рідину на гель і надійно утримує її всередині спеціального шару. Відзначимо основні переваги даних гігієнічних засобів:

  1. забезпечення комфорту і захист від пролежнів;
  2. зручність і непомітність при носінні;
  3. захист від неприємних запахів і протікання рідини.

Вироби мають різні способи кріплення:

  • фіксатори-липучки (дуже зручні у використанні, надійно утримують підгузник на талії);
  • еластичний пояс й ін.

Один з основних параметрів вибору памперсів для дорослих - це рівень поглинання рідини (дана інформація повинна бути вказана на етикетці засобу).

Деякі підгузники мають спеціальний індикатор, що дозволяє контролювати рівень насичення шару вологою. Для додаткової підтримки підгузника можна придбати фіксатор, він забезпечує щільне прилягання гігієнічного засобу до тіла.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопільщині за ...
Наступна новина: Чернігівський міський ...

КОМЕНТАРІ