Особливості утеплювача Полінор

Особливості утеплювача Полінор

19.10.18 20:49 0 2144

Сучасний ринок будівельних та оздоблювальних матеріалів пропонує величезну кількість утеплювачів, що відрізняються характеристиками і експлуатаційними властивостями. Поліуретановий утеплювач Polynor є найбільш ефективним з сучасних матеріалів, який застосовується для теплоізоляції будинку. Про його переваги над монтажною піною, детальніше читайте тут.

Утеплювач Polynor - це новинка на українському будівельному ринку. НПУ Polynor - однокомпонентна поліуретанова система напилення, яка володіє відмінними звуко- і теплоізоляційними характеристиками.

При цьому його набагато легче використовувати, що ставить його на порядок вище інших теплоізоляційних матеріалів.

Переваги матеріалу

На відміну від аналогічних матеріалів-утеплювачів, він має наступні переваги:

  • Ефективність. Коефіцієнт енергозбереження, коли проводиться утеплення Полінором, вище ніж у настільки ж популярної мінеральної вати.
  • Вигідність. Для закріплення матеріалу, не знадобляться споруди додаткового каркасу або ж застосування гідро- і пароізоляційних матеріалів. Також буде відсутня потреба в спеціальних пристроях і витратах на їх доставку, до місця ремонту.
  • Простота монтажу. Напилити матеріал може одна людина. Для його нанесення не потрібно трудомістких підготовчих робіт, вирівнювання поверхні і т. д.
  • Мінімальний витрата. На питання, скільки необхідно утеплювача, можна легко дати відповідь. Одного літра рідини вистачить на створення чотирьохсантиметрового утеплювального шару на поверхні площею 1 м2. При цьому вартість такого утеплювача помітно нижча за ту ж мінеральну вату, для якої потрібно ще безліч додаткових матеріалів (пароізоляція, гідроізоляція, обрешітка, кріплення і т. д.).
  • Відмінне зчеплення з будь-яким видом матеріалів;
  • Відсутність конденсату.

Це тільки найменша частина переваг утеплювача Polynor. Про інші його переваги, ви зможете прочитати перейшовши за посиланням, що вказано вище. В статті ви знайдете більш детальну інформацію про цей товар: його відмінності від монтажної піни, як правильно його використовувати, а також — де найвигідніше його придбати.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ