На Тернопільщині відзначили кращих працівників харчової промисловості

На Тернопільщині відзначили кращих працівників харчової промисловості

20.10.18 08:23 0 447
На Тернопільщині 35% надходжень від промисловості становить саме харчова галузь. Це говорить про позитивну динаміку розвитку та покращення економічних показників області. На цьому акцентував перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак під час урочистостей напередодні Дня працівника харчової промисловості.

«Харчова галузь є однією з найважливіших в області і налічує близько 10 тисяч працівників. Тому дякую усім, хто докладає зусилля для того, щоб наш край був багатий та економічно розвинений. Приємно відзначити, що на Тернопільщині відкриваються нові підприємства і виробники знаходять можливості працювати саме на території нашої області, створюють тут нові робочі місця і сплачують податки до місцевого бюджету», - зазначив перший заступник голови ОДА.

Також Іван Крисак відзначив кращих працівників харчової промисловості державними нагородами і грамотами обласної державної адміністрації.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1455442654559315&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ