Переваги клінінгової компанії над штатною прибиральницею

Переваги клінінгової компанії над штатною прибиральницею

22.10.18 14:21 0 1267

Залучення клінінгової компанії (наприклад, в Києві це optima-clean.kiev.ua) для співпраці має ряд переваг, що дозволяють оптимізувати процес прибирання приміщень і прилеглих до них територій, при цьому знизивши витрати на їх утримання.

Основна перевага підряду клінінгової компанії - вам не потрібно координувати проведення робіт самостійно:

  • Служби вашої фірми можуть на 100 % зосередитися на своїй профільній діяльності, звільняючись від додаткових навантажень.
  • Вам не потрібно ні наймати додаткових менеджерів і технологів, ні нести зайві витрати через відсутність їхніх послуг - фахівці клінінгової компанії мають великий досвід роботи в сфері клінінгу і займаються оптимальним числом завдань без простою.
  • Такі компанії ретельно підбирають професійних співробітників і обладнання для проведення будь-якого роду клінінгових послуг в максимально короткі терміни. Систематизована робота по підбору персоналу, аналіз придатності та відповідності персоналу, навчання та підвищення кваліфікації персоналу відточені роками досвіду, що відбивається на якості проведення робіт.
  • Клінінгова компанія забезпечуємо постійний контроль якості проведення робіт.

Таким чином, аутсорсинг прибирання створить для Ваших співробітників ідеальні умови для зосередження на їх безпосередніх обов'язках, пов'язаних з професійною діяльністю Вашої компанії.

Також є ряд переваг контракту з клінінгової компанією, яких не вдасться досягти з власною службою прибиральниць:

Зниження бази оподаткування за рахунок витрат для проведення клінінгових послуг.

  1. Професійне очисне обладнання не окупиться, якщо використовувати його тільки на одному об'єкті. Хімічні засоби ми купуємо крупнооптовими партіями, а значить - дешевше. Це знижує ціну наших послуг для вас.
  2. Клінінгова компанія гарантує якість і екологічну безпеку; вона вже має всі необхідні сертифікати, сама веде переговори з СЕС та іншими подібними структурами.
  3. Маючи великий штат професіоналів, ми забезпечуємо для вас можливість в короткі терміни провести генеральне прибирання.
  4. Наші співробітники володіють достатньою кваліфікацією, щоб проводити спеціалізовані роботи.
  5. Ви зможете заощадити на проведенні додаткових спеціальних робіт за рахунок знижок, як клієнта, що працює за договором, а також на відстрочку проведення ремонту в офісі і закупівлі нових меблів.

Все це забезпечує низьку вартість послуг клінінгової компанії в порівнянні з вартістю оренди (на Заході досягає 30 % від вартості оренди), а завдяки гнучким формам розрахунків вона стає ще менш обтяжливою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Найбільш затребувані ...
Наступна новина: Как правильно обращаться с ...

КОМЕНТАРІ