Виготовлення наклейок з логотипом

Виготовлення наклейок з логотипом

23.10.18 20:48 0 1052

Наклейки на замовлення - це універсальний вид рекламної продукції, який широко застосовується для брендування вітрин та транспорту, нанесення зображення фірмового стилю на упаковку (стікери з логотипом), тару і промо-продукцію. Універсальність наклейок обумовлена  широким вибором матеріалів, які використовуються при друку, можливістю застосовувати при виготовленні фігурні висічки, лаки і металізовані фарби.

Які види рекламної продукції потрібні для оформлення місця продажу:

  1. друк вінілових наклейок - для зовнішніх вітрин, торгового обладнання, на авто, яке здійснює доставку продукції, для виготовлення інформаційних стендів і рекламних плакатів, промо-продукції й ін.;
  2. стікери і етикетки - для нанесення фірмового зображення на представлену в асортименті продукцію (індивідуальну упаковку і тару);
  3. виготовлення на самоклейкій плівці (більш детально, читайте на сайті https://sticker.com.ua/produktsiya/nakleiki/naklejki-s-logotipom) для брендування сувенірної продукції та ін.

Вибір матеріалу при виготовленні наклейок з логотипом потрібно здійснювати з урахуванням вимог до розміру готового виробу, тиражу, необхідних властивостей матеріалу (наприклад, вінілова плівка володіє вологостійкістю і стійкістю до ультрафіолету), дизайну та ін. Для етикеток на продукцію, які буде представлена  в магазині, можна використовувати самоклейку на паперовій основі. Для нанесення зображень на вікна магазину можна використовувати друк прозорих наклейок - такий спосіб реклами дозволяє помістити інформацію про товар і при цьому не закривати світловий отвір вітрин.

Таким чином, цей вид рекламного носія має низку переваг:

  • Варіативність розмірів і конфігурацій. Наклейка може бути виготовлена  в простої геометричної форми, або бути висічена в формі продукту, що просувається.
  • Простота у використанні: легкий спосіб нанесення на упаковку або іншу поверхню.
  • Міцність кріплення на поверхні.

Особливості друку наклейок

Технологія виробництва даного рекламного носія визначається індивідуально, з урахуванням цілей і завдань рекламної кампанії, сфери застосування, фірмового стилю компанії та ін. В нашій друкарні Ви можете замовити наклейки з будь-яким дизайном, від самого простого до розробленого за індивідуальним проектом. Якість виробничої бази дозволяє на високому рівні втілити ідеї в життя, створивши яскраву і запам'ятовується продукцію, ефективно виконує свої функції.

Основні сфери застосування наклейок:

 

  1. інформаційні;
  2. рекламні;
  3. маркування;
  4. шрих-кодування;
  5. нанесення на CD-диск;
  6. пломбування;
  7. нанесення на упаковку (етикетки);
  8. поштова розсилка;
  9. реклама на підлозі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги штучних ялинок

КОМЕНТАРІ