Переваги штучних ялинок

Переваги штучних ялинок

23.10.18 20:52 0 917

Ялинка це невід'ємний атрибут новорічних свят, який створює чарівну атмосферу казки. Прикраса зеленої красуні є цілим ритуалом і приносить членам сім'ї море задоволення. Але догляд, а також сам процес покупки і установки живий їли часом викликає чимало клопоту. Це не кажучи вже про щорічні витратах і утраті, який наноситься природі в зв'язку з вирубкою лісів.

Якщо ви не хочете псувати світле свято будь-якими турботами і думаєте про природу, то можливо прийшов час купити штучну ялинку. За зовнішнім якостям вона анітрохи не поступається натуральній, а за експлуатаційними багаторазово її перевершує. До речі, в Україні оптом придбати штучні ялинки можна в інтернет-магазині: https://season-hoztorg.com.ua/novogodnyaya-produktsiya/iskusstvennyye-elki/.

Основні переваги штучних ялинок:

 

  1. Економічна вигода - один раз вклавши кошти в штучну ялинку, ви будете економити все подальше 10, а то 15 років.
  2. Турбота про навколишнє середовище - користуючись штучною ялинкою, ви зберігаєте лісові ресурси. Щоб досягти 1,5-2 метрової висоти живий ялинці буде потрібно цілих 5-6 років, а стояти у господарів вона буде всього кілька тижнів. Марнотратство такого способу прикраси будинку очевидна.
  3. Високий ступінь гігієнічності - після такої їли вам не доведеться прибирати голки, очищати килими, возитися з відрами, наповненими піском. Штучна ялинка без проблем витирається від пилу звичайною вологою тканиною.
  4. Простота складання і експлуатації - в складеному вигляді штучні ялини займають зовсім небагато місця, а збирати їх дуже легко і приємно;
  5. Довговічність - ви можете зібрати ялина за будь-який час до свята і прибрати її коли завгодно, причому такі деревця можна встановлювати як вдома, так і в офісі.
  6. Пожежна безпека і гіпоалергенність - мало не одне з головних переваг штучних ялинок. Якісні синтетичні деревця виготовляються з екологічних, антиалергенних матеріалів, які не піддаються горінню, тому їх рекомендований встановлювати навіть в дитячих садах і лікарнях.
  7. Свобода дизайнерської думки - зі штучною ялинкою можна дозволити собі такі декораторські рішення, які недоступні з натуральної. Крім традиційного зеленого кольору синтетичні деревця бувають білими, блакитними і навіть помаранчевими.
  8. Зовнішня презентабельність - якщо справжню ялинку достатньою пишності і висоти потрібно ще пошукати, то штучні виготовляються вже з урахуванням усіх параметрів покупців, причому в найрізноманітніших розмірах.

Переваги штучних ялинок незаперечні і змушують зовсім по-іншому подивитися на звичні сімейні традиції.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Виготовлення наклейок з ...
Наступна новина: Що таке EMS тренування?

КОМЕНТАРІ