Що таке EMS тренування?

Що таке EMS тренування?

23.10.18 22:39 0 1022

EMS технологія була розроблена провідними спортсменами, вченими та лікарями і являє собою швидке, динамічне, безпечне та захоплююче тренування з персональним тренером, що дає можливість всього за 15 хв занять досягти відчутних результатів. ЕМС моделює природний процес скорочення м'язів шляхом генерації комп'ютером спец. імпульсів (більш детально, про EMS тренування читайте тут).

Саме завдяки примусовому скороченню м'язів, ЕМС залучає до роботи набагато більше м'язових волокон, ніж класична тренування (одночасно задіюються до 90 % м'язів) і за рахунок цього досягається дуже швидкий ефект.
EMS тренування це:

  • Красиве тіло і відмінне самопочуття.
  • Інтервальні тренування високої інтенсивності для максимального спалювання калорій і жиру, які одночасно підтримують тіло в тонусі, зміцнюють і моделюють його.
  • Заряд бадьорості та енергії на цілий день.
  • Швидкий результат. За 15-20 хвилин EMS Ви опрацьовує понад 500 з 636 м'язів (для порівняння в тренажерному залі за 1,5 години можна пропрацювати не більше 100 м'язів). EMS тренування по ефективності замінюють 2 години виснажливих тренувань в спортклубі за рахунок стимуляції одночасно всіх груп м'язів. Будьте в формі тренуючись всього 2 рази в тиждень.
  • Особистий тренер. Всі тренування проходять 1-на-1 з персональним тренером по індивідуально розробленої тренувальній програмі. Ніяких відволікаючих чинників. Результат - гарантовано.
  • Немає важких предметів і травм. Традиційний фітнес клуб не виключає отримання травм. Займаючись EMS, Ви не будете піднімати велику вагу. Навантаження на спину і суглоби відсутнє, а травми - виключені.
  • Не потрібна сумка з формою, яка часто може створювати незручності - "носити", "прати", "освіжати". Ви можете приходити на EMS тренування без нічого! Все, що Вам потрібно для тренування і після нього, Ви отримаєте в залі.
  • Висока ефективність, яка доведена численними дослідженнями німецьких вчених.
  • Безпечність. Імпульси, які видає EMS система абсолютно безпечні для організму, по скільки за своєю суттю ідентичні імпульсам, які генерує наш мозок під час занять спортом і впливають виключно на кісткову мускулатуру.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги штучних ялинок
Наступна новина: Виды инвестиций в Форекс

КОМЕНТАРІ