У Чернігові розпочали опалювальний сезон

У Чернігові розпочали опалювальний сезон

24.10.18 08:16 0 462
У Чернігові вже розпочався опалювальний сезон. Відповідно до розпорядження чернігівського міського голови, у Чернігові теплопостачання у житлові будинки розпочалось у неділю, 21 жовтня. А опалення шкіл, дитсадків, лікарень, інших установ запускають . Як виконується подача тепла - обговорили 22 жовтня, на розширеній нараді в міській раді.

Як повідомили представники КЕП «ЧЕРНІГІВСЬКА ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА» та ПАТ "Облтеплокомуненерго", опалювальний сезон у місті розпочався практично без проблем.

Водночас, кілька будинків ще залишаються без тепла, оскільки працівники генеруючих компаній не змогли потрапити до технічних приміщень для того, щоб відрегулювати теплопостачання і тепло все ж таки потрапило у будинки. Наразі неможливо потрапити до приміщень, де є запірна арматура – до 5-ти будинків по ОТКЕ і 8-ми по ТЕЦ. Відтак представники теплопостачальних компаній попросили сприяння у отриманні доступу до згаданих приміщень.

Одночасно триває процес наладки та видалення повітря з батарей, перевіряється відсутність протікань і аварійних ситуацій.

Крім того, керівник ПАТ "Облтеплокомуненерго" повідомив про зникнення 5-ти будинкових лічильників, які можливо були вкрадені.

Наразі вже більше половини об'єктів соціальної сфери міста із теплом, до кінця дня планується включити всі об'єкти.

До уваги містян! Прохання: слідкувати за станом теплових мереж всередині будинків і повідомляти про аварійні випадки, оскільки це необхідно для надання безперебійних послуг з теплопостачання та оперативної ліквідації наслідків поривів та інших аварійних ситуацій.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Зростання ціни на газ – ...

КОМЕНТАРІ