Категорії тимчасових робочих віз в США

Категорії тимчасових робочих віз в США

24.10.18 19:18 0 586

Апліканта, який хоче отримати американську робочу візу, слід правильно вибрати її категорію. Коли мова йде про неімміграційні візи, виділяють кілька категорій. Розглянемо основні з них, а розповість нам про них співробітник компанії "Дольче Вита": https://visy-schengen.com.ua/usa, в якій кожен українець безпосередньо може оформити робочу або гостьову візу в США.

Категорія H-1B: Для висококваліфікованих фахівців

Віза цієї категорії видається медикам, програмістам, інженерам, науковцям, журналістам та іншим експертам у своїй області. Аплікант повинен мати диплом бакалавра і вище. Приймаюча компанія повинна довести в Службі громадянства та імміграції США необхідність залучення фахівця з-за кордону. Крім того, заявнику доведеться довести, що він має достатню кваліфікацію для виконання роботи.

Категорія H-2A: Для сезонних сільськогосподарських працівників

Робоча віза в США H-2A видається іноземним громадянам, які прибувають в Штати для виконання тимчасових робіт в с / гі, за умови, що кількість працівників із США недостатня.

Категорія H-2B: Для кваліфікованих і некваліфікованих працівників

На отримання візи цієї категорії можуть претендувати апліканти, які вирушають в США для виконання тимчасової або сезонної роботи. Компанія-роботодавець повинна отримати сертифікат, який підтверджує, що в Сполучених Штатах Америки недостатньо працівників для виконання цих робіт.

Категорія H-3: Для стажистів

Робоча віза в Америку цієї категорії оформляється для заявників, які хочуть отримати підготовку на робочому місці, за умови, що вона не належить до розряду післядипломної та триває не > 2 років. Стажування може бути оплачуваним.

Категорія H-4: Для членів сімей

За цією візою категорії можуть звертатися чоловік / дружина працівника з візою категорії H, а також діти віком до двадцяти одного року і не перебувають у шлюбі. Прибувши в Штати, вони не отримують право працювати.

Категорія L-1: Для перекладу в межах фірми або відкриття філії

Робоча віза даної категорії L-1 видається заявникам, які приїжджають працювати в головний офіс, філія або дочірнє підприємство, розташоване в Штатах і належить американській або іноземній компанії. Ця категорія візи відкривається працівникам, які володіють спеціалізованими знаннями чи займають керівні посади.

Категорія L-2: Для членів сім'ї

Якщо у Вас відкрита віза категорії L-1, то Ваш чоловік / дружина, а також діти, які не досягли 21 року і не перебувають у шлюбі, можуть претендувати на візу L-2. З цієї категорії візи дружина або чоловік може працевлаштуватися після затвердження заяви за формою I-765 і сплати збору за його розгляд.

Категорія В: Для людей з видатними досягненнями

Така віза видається людям, обдарованим в області мистецтва, науки, бізнесу, спорту, освіти, а також професійним супроводжуючим (О-2) і членам сімей (О-3). Для отримання цієї візи потрібно визнання на національному або світовому рівні.

Категорія Р: Для діячів культури і спорту

Апліканти повинні мати намір відвідати США для заняття професійною діяльністю або виступу в змаганнях.

Категорія Q: Для учасників програм міжнародного культурного обміну

Аплікант планує відвідати Штати з метою залучення кола зацікавлених осіб до культури, історії та традицій своєї країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ігор Гундич: За останні 26 ...
Наступна новина: Найпопулярніші ...

КОМЕНТАРІ