Як сьогодні працюють приватні психологи в Україні?

Як сьогодні працюють приватні психологи в Україні?

24.10.18 20:26 0 1389

Провідний психолог у Києві в практиках побудови взаємин Алла Янсонс є одним з найбільш досвідчених фахівців країни у вирішенні проблем взаємин між людьми.

Пані Янсонс навчалася в Університеті ім. Т. Шевченка на факультеті психології, має багаторічний досвід роботи в якості психолога, інвестора та на керівних посадах, багатий особистий досвід сімейних відносин, як дружити та мами.

Зараз Алла веде персональний прийом у Києві, за консультацією до неї звертаються багато відомих людей України, оскільки вона вважається одним з найбільш затребуваних експертів в практичній психології. Будучи засновником Жіночого Клубу Алли Янсонс, фахівець організовує персональні та групові зустрічі з жінками, якы бажають вдосконалюватися і покращувати взаємини.

Більше 15 років А. Янсонс провела в подорожах, багато і плідно працювала, набуваючи безцінного досвіду і отримуючи багатогранні знання в Національному економічному університеті та в різних сферах підприємництва. Своєю головною спеціалізацією вона вибрала практики побудови взаємин, рішення проблем у комунікаціях між людьми, куди входять:

  • стосунки між жінкою і чоловіком;
  • відносини між подружжям і взаємодія з дітьми;
  • взаємини колег по роботі;
  • побудова грамотних зв'язків у ділових і бізнес-відносинах.

У нашому житті неможливо обійтися без комунікацій з іншими людьми, тому основним напрямком діяльності психолога стало вирішення проблем, пов'язаних з якісною, гармонійною та науково обгрунтованою побудовою взаємин.

Не зупиняючись на досягнутих результатах, Алла отримує додаткову освіту в наступних сферах:

  • коучинг - психологічний тренінг, спрямований на досягнення видатних результатів в житті;
  • арт-терапія, заснована на використанні творчого потенціалу учасників;
  • танцювальна терапія - один з прийомів в психологічній практиці, коли рухи і танець допомагають подолати емоційні та міжособистісні проблеми людини;
  • палсинг - особливий різновид масажу, завдяки якому відбувається цілеспрямований вплив на емоційний стан людської душі через тіло;
  • гештальт-терапія - принцип гуманістичного підходу, коли психолог допомагає пацієнтові знайти свій життєвий шлях, ґрунтуючись на загальному досвіді і реальних ресурсах.

Розробляючи авторські методики, А. Янсонс використовує досвід світових фахівців у галузі психології та сучасні знання, які вона отримує на їхніх семінарах. Завдяки рідкісному поєднанню молодості і набутому багатогранному досвіду, Алла визнана провідним українським експертом в області практичної психології, що вирішує проблеми людських взаємин.

Надання психологічної допомоги відбувається індивідуально чи на групових зустрічах в Києві, або за допомогою SKYPE, якщо люди хочуть зберегти анонімність або перебувають в іншій країні.

Пані Янсонс проводить також експрес-курси «Жіночі секрети», які спрямовані на посилення жіночих якостей, здатних кардинально і назавжди змінити хід життя. Тренінг розрахований на 4 уроки по 3 години.

Індивідуальний прийом психолога в Києві

Перш, ніж записатися на персональний прийом до А. Янсонс, необхідно чітко усвідомлювати, що саме ви б хотіли змінити в житті. Психолог приймає тих, хто володіє величезним бажанням удосконалюватися тут і зараз, не відкладаючи вирішення проблем на майбутнє.

Уся методика фахівця налаштована на те, щоб зробити людину щасливою та успішною! А її програми засновані на індивідуальному підході до своїх пацієнтів. На основі надісланого запиту щодо ситуацій, які клієнт хоче змінити, Алла розробляє персональний план розвитку для кожної конкретної людини.

Запис на прийом ведеться за телефонами +38 066 471 55 69, +38 067 964 97 67 або через електронну пошту officejansons6@gmail.com.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Редизайн сайта - что это? ...
Наступна новина: Как продвинуть сайт ...

КОМЕНТАРІ