Переваги холодильних камер з ППУ сендвіч-панелей?

Переваги холодильних камер з ППУ сендвіч-панелей?

25.10.18 19:28 0 1177

Для якісної роботи холодильних агрегатів головними вимогами є: герметичність стін, низька теплопровідність матеріалу. Якщо ви плануєте зберігати продукти харчування, то матеріал повинен відповідати нормам гігієни та санітарії. Встановленим державними стандартами нормам відповідають промислові холодильні камери з ППУ (PIR, PUR) сендвіч-панелей (до речі, в Україні замовити їх по доступній ціні можна на сайті https://legat.com.ua). Герметичність досягається особливими сполуками замків, які виробниками задумані для підвищення міцності стиків. Повноцінність стиків забезпечується спеціальною обробкою піною для монтажу.

Призначення промислових холодильних камер

Зберігати що-небудь в холоді вкрай необхідно торговельним точкам, аптекам, та в інших сферах бізнесу і некомерційної діяльності. Вино, лікарські засоби, харчові продукти поміщають в холодильники, підтримують температурний режим від -5 до +14 0 С. Особливі морозильної камери працюють при: -5...-35 0 С. Також створені камери миттєвої заморозки, що зберігають харчові продукти без втрати смаку та інших властивостей на протязі довгого періоду часу. Для зберігання квіткової продукції використовуються спеціальні камери, які підтримують заданий температурний режим і регулювання вологості.

«Плюси» холодильних камер з ППУ

Кращий з існуючих матеріалів для випуску промислових холодильних камер - це ППУ сендвіч-панелі, що відрізняються такими  характеристиками, як:

  • висока швидкість збірки та монтажу;
  • стійкість до вологи;
  • надзвичайно низька теплопровідність.

Пінополіізоціанурат (ПДР), пінополіуретан (ПУР) - це кращі з існуючих утеплювачів сендвіч-панелей. Вони успішно застосовуються при зведенні ангарів для худоби, овочевих баз, холодильних агрегатів, інших об'єктів промисловості та сільськогосподарського призначення.

Переваги ППУ панелей

Вибираючи сендвіч-панелі для промислових холодильних камер, ви економите, тому що:

  1. вони служать півстоліття, не втрачаючи якісних характеристик;
  2. можна заощадити на навантаженні та доставці, знижено навантаження на фундамент за рахунок легкості й компактності;
  3. проста установка не вимагає особливої підготовки;
  4. швидкість збірки.

Основні характеристики PUR панелей:

  • Вони не старіють, їх не можна зіпсувати процесами гниття, появою цвілі, неможливо розмноження мікроорганізмів, комах, мишей, щурів.
  • Високі вологовідштовхувальні властивості. Навіть при повному зануренні у воду на добу вологість матеріалу підвищиться не більше ніж на 2 %.
  • Низька теплопровідність, що зберігається протягом усього терміну використання.
  • Стійкість до різних змін клімату дозволяє успішно експлуатувати панелі в діапазоні температур від -70 до + 85  0 С.
  • Безпечна пожежостійкість - контактуючи з вогнем матеріал класу горючості PIR-Г1-Г2 тліє, PUR-Г4 може горіти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги крапельного ...
Наступна новина: Ігор Гундич: До громадської ...

КОМЕНТАРІ