Польський Фонд Міжнародної солідарності реалізовує проекти на Тернопільщині

Польський Фонд Міжнародної солідарності реалізовує проекти на Тернопільщині

26.10.18 10:26 0 425
Тернопільщина активно співпрацює з різними міжнародними партнерами, які допомагають реалізовувати проекти у багатьох, напрямах починаючи від агропромислової сфери до децентралізації. Одним із таких партнерів Тернопільської облдержадміністрації є Фонд Міжнародної солідарності Республіки Польща. За його сприяння у нашій області цього року реалізовується один проект у Гусятинській громаді.

Власне, завдяки підтримці та фінансовій допомозі Фонду у даній громаді проводиться інвентаризація земель. Як відбувається реалізація проекту, подальші напрями співпраці та плани на наступний рік обговорили в облдержадміністрації під час зустрічі з керівництвом ОДА та представниками Фонду.

За словами заступника голови облдержадміністрації Ігоря Вонса, співпраця з Фондом Міжнародної солідарності Республіки Польща розпочалася ще минулого року. Започаткування партнерства відбулося в частині підтримки в регіоні реформи децентралізації, позаяк в нашій області активно триває процес утворення громад, яких на даний момент є 42-і діючих.

«Нам приємно, що польський Фонд Міжнародної солідарності допомагає регіонам, які розвиваються. Наша область якраз із таких областей, які підтримують усі ініціативи, спрямовані на підвищення соціально-економічного розвитку та покращення добробуту людей. Саме тому ми зацікавлені у співпраці з нашими діючими та майбутніми партнерами, а також гарантуємо зі свого боку необхідні сприяння та допомогу», – зазначив Ігор Вонс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ