Покупка б / у автозапчастин: Хитрості та рекомендації

Покупка б / у автозапчастин: Хитрості та рекомендації

26.10.18 21:01 0 940

Завдяки Інтернету, а також існуючій «жорсткій» конкуренції серед продавців запасних частин для автомобілів, сьогодні кожен власник транспортного засобу може без особливих зусиль, не встаючи зі свого насидженого комп'ютерного крісла знайти підходящу деталь, вузол і агрегат для свого авто по вельми і вельми привабливою ціною. Наприклад, якщо вам потрібні б/у автозапчастни для RENAULT Kangoo, то купить їх ви можете тут https://kangooexpert.com/.

Чи варто купувати запасні частини, побували в експлуатації?

Найвигіднішою покупкою можна вважати придбання запасних частин, деталей і вузлів для автомобіля, які сьогодні прийнято називати «контактними», тобто побували в експлуатації, а потім відновленими / відремонтованими, тобто запчастин б / у. Само собою зрозуміло, мова не йде про покупку б / у повітряних, масляних або паливних фільтрів, мова йде виключно про великих запасних частинах, наприклад, про б / у двигунах. Справа в тому, що фільтри навіть нові коштують "копійки", а ось відновлення зламаного мотора може обернутися досить серйозними витратами, тому, дуже розумним кроком здається придбання «контактного» двигуна.

Як не помилитися при покупці б / у запасних частин?

Варто визнати, що помилитися при покупці б / у запасних частин можна точно також легко, як і при придбанні абсолютно нових, правда, шанси в першому випадку значно вище. Однак, підстрахуватися все ж можна, якщо купувати контактні запасні частини для свого автомобіля у «перевіреного» продавця, само собою, його перевіркою хтось вже займався до вас, вам же тільки потрібно знайти відгуки, залишені в Мережі самими перевіряючими. Крім того, сам процес покупки контактних комплектуючих повинен бути «прозорим», тобто продавець повинен відповісти на всі питання, що цікавлять вас, щодо б / у запчастини питання, надати документи на неї і дати гарантії того, що відновлення або ремонт, якщо вони мали місце бути , були проведені якісно і професійно.

Обов'язково уточніть можливість повернення купленого б / у товару, а також нюанси оплати його доставки. Деякі магазини відразу попереджають, що куплений товар з категорії вживаних назад не приймається.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Преимущества ...

КОМЕНТАРІ