У Тернопільському педуніверситеті презентували книгу «Замки Тернопільщини»

У Тернопільському педуніверситеті презентували книгу «Замки Тернопільщини»

27.10.18 10:05 0 713
Презентація книги «Замки Тернопільщини» відбулася 26 жовтня на історичному факультеті Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. У заході взяли участь автори видання Марина Ягодинська та Богдан Строцень, а також заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик.

«шня презентація «Замків Тернопільщини» — це продукт нашої спільної багаторічної праці. Ми знаємо, яка багата наша область на історично-культурну спадщину, тож наше завдання — зберегти її для наших нащадків, — зазначив Юрій Юрик. — Найближчим часом книга вийде ще й англійською та польською мовами, щоб ми мали додаткові можливості ефективної промоції нашого краю».

У книзі розповідається про історію замків та фортець, їхню роль у місцевій та європейській історії. Наведено результати археологічних досліджень. Окрім того, видання насичене ілюстраціями. Читач матиме змогу ознайомитися з цікавими фактами історії Тернопільщини, а також дізнатися більше про замки та інші оборонні споруди, розташовані на території області.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1465579950212252

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ