Автомобільне електрообладнання

Автомобільне електрообладнання

27.10.18 09:30 0 1284

Пристрій сучасного автомобіля передбачає наявність електроніки. Це електронні компоненти і електрообладнання: стартери, акумулятори, елементи систем запалювання, лампи і генератори. Разом з тим використовуються малопотужні електродвигуни, вентилятори охолодження, електричні підйомники стекол та інше. Елементами електричних систем виступають як реле-регулятори, дроти, датчики, вимірювальні прилади і так далі. В процесі експлуатації автомобіля власнику доводиться хоча б раз зіткнутися з заміною одного з перерахованих компонентів.

Шукаємо заміну

На практиці найчастіше доводиться стикатися з заміною свічок і котушок запалювання, свічок накалу і акумуляторів. Генератори не потребують заміни, але можуть зажадати ремонту. Для автолюбителя завжди має значення питання і те, чи варто купувати оригінальні компоненти для ремонту, в заміну вийшли з ладу. Велику нішу на ринку автозапчастин сьогодні займають великі виробники і відомі фірми-пакувальники, що пропонують товар високої якості. Фактично їх пропозиції включають якісні аналоги оригінальної продукції. Але деякі компанії є партнерами автоконцернів і постачають підприємства по збірці автомобілів. На які бренди варто звернути увагу?

  1. Найдорожча продукція: Bosch, Osram, Delta Autotechnic, ZEN Beru, Sawafuji, NGK, Lucas / TRW, Behr, VDO, Varta, Hitachi, Denso, Valeo, Sho-Me, Delphi, Bremi. Фахівці https://avtopro.ua - автозапчасти для іномарок, дотримуються думки, що електрообладнання цих компаній за якістю наближається до оригінального. Як вже згадувалося вище, деякі з перерахованих компаній є постачальниками оригіналів автоскладальним підприємствам;
  2. Продукція середньої ціни: JP Group, B-Tech. Tesla, Lauber, Cargo, Magnetti Marelli, ATS, Brisk, FAE, DIXIE, Delta AT, WAIGlobal USA. У цій категорії представлено обладнання середньої якості. У партіях товарів цієї цінової категорії можуть зустрічатися браковані, або відрізняються якістю від інших, деталі. Найчастіше це зазначено серед проводів і ламп;
  3. Найнижча цінова категорія: сюди включені всі європейські пакувальники нижньої ланки. Серед них найвідомішими є Febi і Meyle. Серед виробників дешевого обладнання, що має непогану якість, можна відзначити WPS, Protech, Unipoint.

Висновок

Автолюбителям, які займаються ремонтом електричних систем, рекомендується купувати продукцію дорогого і середнього цінового сегмента. Навіть, коли бюджет серйозно обмежений, можна знайти елементи, доступні за ціною в пропозиціях відомих виробників. Що кається економії, але відносно електрообладнання вона не завжди себе виправдовує, так як деякі елементи повинні мати досить високу якість збірки і складатися з якісних матеріалів. Оригінальна продукція завжди може бути замінена якісними аналогами. Тим більше що її виробники продають компоненти майже того ж якості на вторинному ринку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопіллі державна ...
Наступна новина: Ігор Гундич бере участь у ...

КОМЕНТАРІ