Як вибрати квадроцикл?

Як вибрати квадроцикл?

27.10.18 21:09 0 1064

В останні десятиліття квадроцикл користуються практично такою ж популярністю, як і автомобілі і мотоцикли. Цей потужний вид так званого «змішаного» транспорту є дуже багатофункціональним і практичним. Багато людей купують квадроцикли як для поїздок на дачу / риболовлю / полювання, так і для дрібних вантажоперевезень та допомоги в господарстві. До речі, якщо вам потрібен квадроцикл оптимальная цена на таку техніку пропонується в інтернет-магазині https://mototek.com.ua/.

Сучасний ринок пропонує велику кількість мотовсюдиходів різних торгових марок. Відповідно, ціни на них теж значно відрізняються. Залежно від того, для яких цілей буде використовуватися цей вид ATV-техніки, потрібно вибирати і потужність транспорту, і вид двигуна - бензиновий або ж електричний.

Квадроцикли ділять на кілька видів:

  • Утилітарні. Цей вид можна сміливо назвати найбільш популярним в нашій країні. Потужність двигунів таких квадроциклів висока - від 500 до 950 куб.см, і хоч швидкість вони розвивають невелику, але для поїздок на природу або риболовлю цього цілком достатньо. Їх особливістю також є здатність роботи з причепом і плугом.
  • Спортивні. Їх відмінною рисою є невелика вага і можливість набирати порівняно велику швидкість. Відмінні дискові гальма дозволяють маневрувати на швидкості на складних дорогах. Але перед тим як купити бензиновий спортивний квадроцикл важливо знати і те, що для тривалих подорожей він не призначений.
  • Туристичні. даний вид має всі можливості для тривалих подорожей по різних дорогах: пасажирське сидіння, оптимальну вагу і розмір, технічні характеристики.
  • Мотовсюдиходи. Назва говорить сама за себе. Купити цей квадроцикл може той, хто планує відвідати важкодоступні місця. Цей вид має найвищий рівень прохідності і максимальну комфортабельність при їзді;
  • Дитячі. Такий транспорт (бензиновий або з електродвигуном), дуже люблять діти, тому купити його в подарунок дитині - відмінна ідея. Дитячий транспорт часто можна контролювати за допомогою пультів управління. Швидкість розвиває даний вид невелику, а ось рівень безпеки при їзді - досить високий.

При покупці ATV-техніки слід орієнтуватися на всі вищевказані характеристики, на асортимент товару різних виробників, ну і, звичайно ж, на ціни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ