Мобільні крани від провідного вітчизняного виробника

Мобільні крани від провідного вітчизняного виробника

27.10.18 22:56 0 1111

Практично у всіх складальних і ремонтних цехах, складах, а також на будівельних і перевантажувальних площадках, інших подібних об'єктах - скрізь, де доводиться мати справу з великогабаритними і важкими вантажами, які практично неможливо піднімати і переміщати вручну, застосовується різноманітна підйомно-транспортна техніка.

Серед такої техніки одними з найбільш затребуваних і популярних є легкі козлові крани (розраховані на операції з вантажами масою до 3-х тонн), що виготовляються на Київському заводі підйомно-транспортного обладнання. Вони відрізняються високою мобільністю, функціональністю, універсальністю та доступною вартістю. Хоча, цілком очевидно, що ціна козлового крана, в залежності від його конструктивних особливостей і комплектації, для різних модифікацій може сильно відрізнятися.

Крани козлові відносяться до групи мостових кранів. Як правило, вони мають внизу своїх опор колеса і можуть пересуватися безпосередньо по поверхні підлоги. Гальмівні пристрої, які доповнюють колеса, дозволяють забезпечувати надійну фіксацію кранової установки в місцях навантаження і розвантаження. Найбільшим попитом на КЗПТО користуються ручні мобільні козлові крани типу ККЛ, що комплектуються ручними талями.

Однак варто зазначити, що такі кранові вантажопідйомні машини використовують в основному тільки на ділянках з малоінтенсивним режимом роботи, де вантажно-розвантажувальні операції виконуються зазвичай усього кілька разів на робочу зміну. Для роботи в більш інтенсивному режимі рекомендується використовувати козловий кран КЗПТО з електроприводом і тельфером Podem від знаменитого болгарського виробника кранових компонентів.

Серед фахівців, котрі займаються експлуатацією кранового обладнання, вважається, що головним недоліком легких кранів козлових (реєстрація яких в державних органах технічного нагляду не обов'язкова) є установка на них несертифікованих неякісних компонентів. Але щодо кранової техніки, що випускається на КЗПТО, такі побоювання не мають жодних підстав.

Тут дорожать своєю репутацією і приділяють величезну увагу якості, надійності та безпеці всієї виготовляємої підйомно-транспортної техніки, яка в повній мірі відповідає кращим світовим зразкам. При цьому купити козловий кран на Київському заводі ПТО дуже просто - це можна зробити навіть через заводський сайт https://kzpto.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ