Хімчистка м'яких меблів: поради спеціаліста

Хімчистка м'яких меблів: поради спеціаліста

28.10.18 09:24 0 1064

М'які меблі у Вашому домі рано чи пізно стають розсадником різних бактерій, мікробів і пилу, незалежно від виду матеріалу меблів, будь то шкіра, набивні тканини, або замша. Згодом з'являється гостра необхідність в чищенні меблів. Але як зробити правильно? Про це нам розповість спіробітник компанії "Просто Чисто": http://www.prosto-chisto.kiev.ua/.

Можна використовувати домашні підручні засоби та прилади для чищення м'яких меблів, наприклад, пилосос. Але чи завжди пилосос може якісно очистити меблі від пилу і бруду? Очищається від пилу тільки верхній шар м'яких меблів, але більш глибокі, застарілі плями пилосос не в силах очистити.

Переваги хімчистки м'яких меблів

Якщо Ви хочете зберегти меблі в первісному вигляді, то Вам необхідно використовувати регулярне чищення або швидку ефективну хімчистку м'яких меблів. Ці два варіанти очищення диванів і крісел добре використовувати в сукупній формі. Наприклад, після проведення хімчистки м'яких меблів, можна легко підтримувати результати за допомогою регулярного використання пилососа і самостійної читки пилу з поверхні дивана.

При самостійному способі чищення меблів необхідно враховувати деякі моменти технології збирання. Насамперед необхідно знати характеристики тканин, щоб не допускати помилок при використанні хімічних засобів на поверхні дивана. При нестачі інформації краще не використовувати чистячі хімічні засоби, а користуватися тільки пилососом.

Для того, щоб визначити, як діє вибране Вами засіб для чищення на матеріал оббивки дивана, можна скористатися простим тестом. Необхідно змочити невелику ганчірочку засобом, що очищає, потім на задній стороні спинки дивана, протерти невелику поверхню матеріалу. Після того, як оброблене місце висохне, можна буде визначити силу впливу миючого засобу на матеріал оббивки м'яких меблів. Не завжди результати бувають райдужними.

Ризикувати не варто і краще обов'язково провести такий експеримент. Інформацію про правильну експлуатацію і засобах очищення так само можна дізнатися з інструкції, яка зазвичай додається до меблів, тоді ніяких тестів проводити не треба, за вказівками інструкції буде легше проводити самостійну хімчистку м'яких меблів.

Якщо меблі служать вже довго, то на поверхні можуть бути старі глибоко в'їдаються плями, в цьому випадку при проведенні самостійної чищення дивана Ви тільки збільшите положення, тому в даному випадку краще скористатися професійною хімчисткою м'яких меблів. Фахівці нашої клінінгової компанії в короткі терміни вироблять ефективну процедуру хімчистки меблів на дому, що допоможе заощадити на витратах з вантажоперевезень.

Висновки

Результат професійної хімчистки м'яких меблів раціонально відрізняється від самостійної чищення, оновлюється поверхню матеріалу меблів, усувається пил і бруд всередині оббивки, усуваються важко виводяться плями. Результат такої хімчистки радує і зберігається надовго. Після проведення професійної хімчистки м'яких меблів, хороший стан диванів і крісел можна підтримувати вже самостійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Мобільні крани від ...
Наступна новина: Руководство по покупке ...

КОМЕНТАРІ