Переваги використання онлайн-телебачення

Переваги використання онлайн-телебачення

29.10.18 16:31 0 681

До появи «всесвітньої павутини», дивитися цікаві телефільми та телепередачі будинку можна було тільки за допомогою телевізора. Після формування глобальної мережі та розвитку інформаційних технологій необхідність в цьому пристрої стала поступово зникати.

Спочатку перегляд телепрограм і фільмів в інтернеті був можливий тільки в запису, через кілька днів після їх показу на телебаченні. Надалі з'явилася можливість перегляду улюблених передач в онлайн-режимі. Високу популярність серед глядачів завоював 1-й канал, який є одним з головних джерел загальнодержавних новин і цікавих сімейних програм. Його прямі ефіри можна переглядати в будь-який час, перебуваючи поза домом або навіть за кордоном.

Для цього потрібно лише мати при собі планшет або ноутбук з виходом в інтернет та зайти на сайті онлайн телебачення, наприклад, divan.tv, який транслює телепрограми за технологією OTT (більш детально про неї можна дізнатись на офіційному сайті).

Інша важлива перевага онлайн-телебачення складається в більш багатому виборі телеканалів, ніж в супутниковому або кабельному ТБ. Покупець пакета каналів кабельного телебачення позбавляє себе доступу до безлічі цікавих телепередач і фільмів. Онлайн-телебачення дозволяє в будь-який час дивитися майже будь-який телеканал, який веде мовлення в тому регіоні, де проживає користувач.

Ще одна очевидна перевага онлайн-телебачення полягає в доступній вартості. Для його використання нема потреби в додаткових витратах на покупку супутникових тарілок і приставок. Ба більше, немає потреби в щомісячній абонентській платі за послуги операторів, що надають доступ до обмеженого набору телеканалів. Всі витрати зводяться лише до оплати послуг інтернет-провайдера. Вигідність очевидна, оскільки тим, хто і так користується інтернетом вдома, немає потреби платити зайві гроші, тобто вони можуть дивитися інтернет-телебачення фактично безкоштовно.

Ще одна істотна перевага інтернет-ТБ - незалежність від потужності телесигналу. При використанні звичайного телебачення буває так, що подивитися важливі новини або улюблений телесеріал неможливо через відсутність телесигналу, викликаного технічними неполадками або погодними умовами. Інтернет-телебачення позбавлене даного недоліку.

Додатковий плюс онлайн телебачення полягає в зручності використання. Можна відкрити одночасно кілька вікон браузера, в кожному з яких будуть показуватись різні телепередачі, щоб побачити всі найцікавіші моменти в кожній з них.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Установка Windows на MacBook

КОМЕНТАРІ