Установка Windows на MacBook

Установка Windows на MacBook

29.10.18 16:43 0 966

Встановити OS Windows на MacBook найчастіше є необхідністю, коли потрібно продовжувати працювати на більш звичній операційній системі (і програмах), а також неможливістю використовувати оригінальну ОС від Apple в професійній сфері. До речі, установить Windows на Mac в Киеве можна в сервісі serviceit.kiev.ua.

Так бажання працювати на Віндовс паралельно з МАК ОС може бути продиктовано необхідністю використовувати пристрій зі спеціальним програмним забезпеченням, які не працюють під Mac OS.

Це може бути: клієнт банк, ігри; комерційні програмні продукти зі звичним інтерфейсом: AutoCad, 1C: Бухгалтерія, Adobe Creative Suite.

У той же час, не у всіх є можливість виділити достатньо часу, після покупки MacBook, iMac, Mac Mini, MacBook Air та MacBook Pro для адаптації і вивчення особливостей оригінальної OS Apple.

У ком'пютерному сервісі можна терміново встановити Windows налаштувати ПО і повністю підготувати iMac, ноутбук MacBook Apple до повноцінної роботи з будь-якими додатками. У той же час розділи з оригінальною Mac Os порушені не будуть. Тобто, за будь-якої виниклої швидкої необхідності, можна відновити Mac Os до вихідного стану протягом однієї години.

Особливістю даної настройки є можливість робити вибір оригінальної операційною системою Macintosh і Windows 7 безпосередньо перед початком завантаження в boot-menu. Тобто на комп'ютері, в будь-який момент часу, будуть встановлені і доступні дві повноцінні системи, які можуть працювати по черзі не заважаючи один одному.

В комплекс робіт по установці Windows на Mac входить:

  • інсталяція драйверів для всіх пристроїв: тачпад, Wi- Fi, відеокарта, звуковий адаптер, камера, блютус драйвер;
  • інсталяція ОС Віндовс 64 bit на будь-який ноутбук від Apple;
  • інсталяція для користувача додатків для роботи і розваг (кодеки для відео, плеєри, офісний пакет (MS Office), програми для читання в форматі fb2, браузери і антивірусні програми).

Висновки

Ви з Києва і бажаєте використовувати на улюбленому MacBook звичну операційну систему Віндовс? Тоді звертайтеся в сервісну компанію serviceit.kiev.ua - її спеціалісти допоможуть вам втілити вашу мрію в реальність!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги використання ...
Наступна новина: Сукня з замші: Модний тренд ...

КОМЕНТАРІ