Сукня з замші: Модний тренд осінньо-весняного сезону

Сукня з замші: Модний тренд осінньо-весняного сезону

29.10.18 16:55 0 913

Завдяки ретро стилю в сучасні модні колекції повернулося плаття із замші. Особливості матеріалу дозволяють зробити будь-який ансамбль жіночним, підкреслюючи привабливі форми. Таку річ можна поєднувати в офісних та вечірніх луках. До речі, придбати замшеву сукню за доступною ціною можна тут.

Модні фасони сезону 2018-2019

Замша являє собою благородну і розкішну тканину. Цей матеріал зручний в носінні, приємний на дотик, тому його можна використовувати щодня для створення будь-яких аутфітов. Плаття зі штучної і натуральної замші, незалежно від фасону, однаково підходять для образів в будь-яку погоду, пору року, користуються популярністю у модниць всіх вікових груп.

Плаття футляр

Лідируючі позиції весняно-літнього сезону займає фасон футляр. Якщо дрес-код дозволяє, то замшеве плаття можна прикрасити мереживом. Воно підходить для повсякденних, ділових і урочистих ансамблів. Підбираючи фасон, приділіть особливу увагу його кольором.

Пастельні відтінки ідеально вписуються в сет ділової леді. Плаття-футляр можна доповнювати жакетом, класичним кардіганом.

Мереживо будуть доречним в вечірніх луках, однак вони можуть підійти і для щоденних нарядів або стін офісу. Туфлі і клатч надають виробу елегантність і нотку строгості.

Плаття-трапеція

Незалежно від типу фігури, плаття-трапеція з замші доповнить аутфіт жіночністю, сховає всі недоліки тіла. Універсальність фасону робить його надзвичайно популярним серед сучасних модниць - він підходить під будь-яку фігуру, не сковує рухів, його можна поєднувати з різною взуттям, що допомагає змінювати стилістичне спрямування лука.

Перфорація на подолі надає ефектності, нарядності. Оскільки замша легко поєднується з іншими матеріалами, у дівчат з'являється безліч варіантів для комбінацій. Найбільш вдалою буде плаття із замші, доповнене шкіряними вставками.

Сині, сірі варіанти є найбільш універсальними, оскільки дозволять зберегти строгість і підкреслити витонченість, що особливо актуально в нинішньому сезоні.

Плаття-сорочка

Замшеве плаття сорочкового крою виявилося універсальним варіантом для сезону 2018-2019. Якщо доповнити цей фасон тонким ремінцем зі шкіри, вийде виділити жіночність силуету. Виріб можна надягати на ділові зустрічі, прогулянку, урочисті виходи.

Сукня-сорочка із замші гармонує з взуттям на низькому ходу, може доповнюватися об'ємними сумками. Щоб підкреслити простоту і елегантність замші, можна використовувати аксесуари з дерева. Сукня червоного кольору шикарно поєднується аксесуарами коричневих відтінків, бежевий хустку з різнобарвним принтом допоможе зробити образ більш «живим».

Приталені сукні

Фото фасонів сукні із замші спрощують жінкам завдання по вибору актуальних варіантів. Приталені моделі шикарно вписуються в спортивний стиль. Особливості матеріалу і оманлива простота фасону гармонійно поєднуються з короткою довжиною, оздобленням, вставками з інших матеріалів.

Таку модель можна доповнити курткою бомбер, кросівками на стійкій підошві, Сліпони, прикрасами в ретро стилі.

Для вечірнього комплекту або танців цей фасон поєднується з яскравими сумочками, великими браслетами контрастних відтінків.

Плаття-сарафан

Сарафан буде оптимальним варіантом для стилізації замшевого матеріалу. Різна ширина бретелей дозволяє комбінувати його з різними майками, блузами, топами. Футболка зі штучної замші, фото якого представлено на модних показах. дозволить дівчині вивчити вдалі поєднання. Форма спідниці в такому виробі може бути виконана у вигляді тюльпана, трапеції, підтримувати стиль ампір.

Досить шикарно виглядають моделі з верхом бюст'є, проте складнощі з догляду за замшею, роблять такий фасон невідповідним для повсякденних прогулянок. Цей варіант потрібно приберегти для особливого випадку. Плаття-сарафан - вдала знахідка для вагітної жінки, яка хоче обзавестися трендової річчю, але у неї зараз немає можливості носити ефектні наряди.

Комбіновані моделі

Стильною обновкою в цьому сезоні виявиться замшева річ в поєднанні зі шкіряними вставками. Шкіряні елементи можуть повторювати колір замші, бути на кілька тонів темніше або світліше неї. Сучасні дизайнери вважають за краще втілювати такі комбінації в моделях довжини міні. Щоб образ придбав ефектність, його потрібно доповнити яскравими відтінками. Актуальним рішенням буде плаття з коричневою замшею, а також з відтінками помаранчевого, жовтого, зеленого.

Лаконічний дизайн і особливості крою замшевого моделі дозволяють використовувати такий одяг при створенні образів будь-якого стилістичного напряму.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Установка Windows на MacBook
Наступна новина: У чому переваги кулькових ...

КОМЕНТАРІ