На Тернопіллі степан Барна відзначив кращих працівників управління поліції охорони

На Тернопіллі степан Барна відзначив кращих працівників управління поліції охорони

30.10.18 14:22 0 617
Близько 400 працівників управління поліції охорони в Тернопільській області протидіють злочинності, стоять на сторожі громадського порядку, забезпечують мир та спокій, ризикуючи власним життям і здоров'ям. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час урочистостей з нагоди 66-ої річниці створення управління.

«Дякую кожному правоохоронцю, який самовіддано виконує поставлені завдання не лише на мирній території, а й захищає територіальну цілісність держави на сході України Ваша робота надзвичайно важлива і необхідна», - зазначив очільник області.

Степан Барна подякував працівникам управління поліції охорони за професійне виконання службових обов'язків, відданість присязі, та вручив медалі «За службу Україні», а також грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації та обласної ради.

Довідково:

Поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають визнані законом права та повноваження на озброєну охорону, застосування владних функцій щодо правопорушників, виконують обов'язки з охорони публічного порядку та боротьби зі злочинністю, захисту прав людини та громадянина.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1470295713074009

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Програма «Pro ...
Наступна новина: Земляцтву Тернопілля – 20! ...

КОМЕНТАРІ