Складська техніка - обладнання для успішного підприємства

Складська техніка - обладнання для успішного підприємства

30.10.18 15:03 0 694

Продаж складського обладнання на сучасному ринку будівельних матеріалів та спецтехніки займає чималу нішу, адже з появою різних підйомно-транспортних пристосувань, машин, механізмів і агрегатів робота на складах стала більш легким і систематизованим працею.

Купуючи спецтехніку або складське устаткування, ви скорочуєте витрати на утримання великого штату співробітників, рятуєтеся від необхідності наймати спеціально навчених людей, адже сучасні новинки техніки дають нам можливість управляти багатьма машинами без особливої підготовки. Придбати таке обладнання можна зайшовши на сайт компанії "Гиком", фахівці якої знають толк в спецтехніки та складському обладнанні.

Однак перед тим як щось купувати, потрібно розуміти, що є чітка класифікація такого обладнання, ознайомитися з якою слідує всім, хто зайнятий у цій сфері.

Техніка з ручним приводом і не тільки

Це, мабуть, найпоширеніший і недорогий вид спецтехніки. Сюди можна віднести гідравлічні візки і крани-маніпулятори, ручні штабелери та інші механізми, для роботи з яким ми докладаємо свою фізичну силу.

Так, візок гідравлічний - це найпростіший вид складського обладнання, який можна віднести до техніки з ручним приводом. Однак, незважаючи на те, що це досить нехитрий механізм, сучасні виробники в змозі запропонувати вам дуже широкий асортимент цих пристосувань.

Ручні штабелери сьогодні також є дуже затребуваним і популярним агрегатом на кожному складі, де є об'ємні і важкі вантажі. Найбільшим попитом сьогодні користуються моделі з гідравлічним підйомником, який здатний піднімати вантаж досить високо. Такі штабелери є недорогим варіантом ПТО, який використовують для навантаження вантажів в автомобіль і розвантаження автомобіля.

Ручні штабелери з підйомником, що працює від електрики, такі за популярністю, адже такий вид ПТО дорожче, але не менш корисніше в роботі з вантажами.

А ось самохідні електричні штабелери мають досить значний функціонал, тому можна вважати, що вони близькі до вилковим навантажувачів, але відрізняються від них наявністю коліс під вантажними вилами.

Самохідні штабелери стануть найбільш виваженим рішенням, якщо для роботи на складі потрібно обладнання, яке зможе піднімати вантажі на досить солідну висоту.

Підводячи підсумки, хотілося б сказати, що, укомплектовуючи спецтехнікою для роботи на складі, варто подумати не тільки про необхідність покупки ручних візків і підйомників, вам знадобиться багато чого, в залежності від обсягів робіт, наприклад, стелажі для палетного зберігання також є вельми затребуваною складської начинням.

Так чи інакше, але не можна не погодитися, що сучасна спецтехніка і складське обладнання істотно спрощує роботу і життя працівникам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 100-річчя Листопадового ...
Наступна новина: Що потрібно для гри в ...

КОМЕНТАРІ