Що потрібно для гри в більярд?

Що потрібно для гри в більярд?

30.10.18 15:08 0 1174

Замислюючись про те, щоб укомплектувати власний бар або кафе більярдної зоною, слід не тільки відповідально підійти до покупки столу, але і звернути увагу на більярдні аксесуари, які повинні бути в арсеналі кожного закладу. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://billiard-partner.com/.

Хтось сказав, що в такій грі як більярд дрібниць не буває. У побуті і інша фраза про те, що весь більярд і є - одні дрібниці. Кожна з деталей має своє призначення. Ряд елементів мають для гри ключове значення. Наприклад, зіграти без кия і куль НЕ повчитися зовсім. Інші аксесуари - важливі лише для певних завдань, а також можуть використовуватися для реклами або підвищення статусу закладу. Розглянемо основний перелік аксесуарів, які можуть знадобитися.

Набір більярдних куль - це те, без чого гра не відбудеться. Залежно від того, якого саме виду гри ви віддасте перевагу потрібно певний набір. Так, для російського більярду потрібно набір з 16 куль 15 з яких пронумеровані і мають білий колір, а шістнадцятий, іменований битком, забарвлений в червоний або жовтий колір. Для ігор на маленьких столах потрібні кулі, діаметр яких становить 60 мм, для великих розмірів - понад 9 футів - кулі з діаметром 68 мм.

Граючи в пул, використовують комплект куль, діаметр яких становить трохи більше 57 мм. Їх також 16, як і в російській варіанті.

Якість куль оцінюється досить грубо. У професійному середовищі кулі взагалі ділять на дві категорії:

  1. виробництва бельгійської компанії «Араміт»;
  2. всі решта.

Кулі бельгійського виробника виготовляють з фенолоальдегідной смоли. Їх головні характеристик:

  • міцність;
  • довговічність;
  • чітка калібрування;
  • ідеальний баланс.

Інші виробники виготовляють набори, використовуючи полімер або поліестер. Вони дешевші, служать менше, для професійних турнірів не підійдуть, а ось для розваги - в самий раз.

Даний ігровий елемент також буває різних розмірів, в залежності від типу гри. Для пулу підійде довжина в 1,45 м., Для піраміди - більше - аж до 1,65 м. Різниця в розмірах обловлюваних різними діаметрами і масою куль, а також розмірами столу. Для професійного спорту рекомендується придбай кий ручної роботи, з чіткою відповідністю індивідуальними параметрами гравця. Вибираючи ж аксесуари для масового застосування, цілком можна віддати перевагу більш бюджетним варіантам.

Вибір залежить від конкретного типу гри. Виготовляють ці елементи з дерева або пластика. Який вибрати - справа вартості і смаку.

Даному елементу слід приділити підвищену увагу. Адже саме від світла залежить комфорт гри. Особливо важливий цей показник для комерційних умов. Адже якщо гравцям буде дискомфортно, то наступного разу вони виберуть інший клуб або бар.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Складська техніка - ...
Наступна новина: Цього року Чернігів придбає ...

КОМЕНТАРІ