Чернігів: Чистота у місті – відповідальність обслуговуючих організацій

Чернігів: Чистота у місті – відповідальність обслуговуючих організацій

31.10.18 09:25 0 452
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликав обслуговуючі організації та комунальні служби забезпечити якісне осіннє прибирання міста. Це прозвучало на розширеній нараді в міській раді 30 жовтня, під час доповіді КП «Муніципальна варта», яке постійно здійснює контроль за дотриманням правил благоустрою на міській території.

Щотижня на нараді демонструється фотозвіт, де зафіксовані порушення правил благоустрою. Крім того, працівники КП «Муніципальна варта» контролюють й усунення цих порушень.

Як вже неодноразово зазначалося, керівники ОСББ, ОЖБК та інші керуючі компанії повинні ретельно стежити за чистотою прилеглих до житлових будинків територій, а у випадку будь-яких порушень благоустрою терміново наводити там лад. У разі не виконання - складаються відповідні протоколи, а вже потім на користувачів території, які систематично не доглядають за нею, накладається штраф.

Із представленого фотозвіту можна дійти висновку, що більшість порушень оперативно усуваються, але все ж таки у деяких випадках проблемні моменти залишаються.

- Керівникам ОСББ, ОЖБК та всіх інших керуючих кампаній необхідно збільшити увагу, як керівників, та підсилити роботу по прибиранню листя на території міста. Також багато виявлених випадків по спалюванню листя у приватному секторі. Я особисто був свідком цього по вул.Героїв Чорнобиля. Потрібно більше пояснювати людям, що спалювати листя шкідливо. Зрозуміло, що восени робіт по прибиранню у місті у рази більше, - сказав Владислав Атрошенко.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Голова ОДА обговорив з ...

КОМЕНТАРІ