Creed Aventus: Аромат коханого чоловіка

Creed Aventus: Аромат коханого чоловіка

31.10.18 17:40 0 930

Всім привіт! Мабуть, останнім часом Aventus є найбільш продаваним чоловічим парфумом у бренду Creed, і не дивно, цей аромат мало кого залишає байдужим. До речі, в Україні його можна придбати в інтернет-магазині https://aromateque.com.ua/aventus-parfum-100.

Я вирішила підсадити свого чоловіка на нішеву парфумерію, і для цієї мети вибрала винуватця цієї статі. Треба сказати, що до ароматів мій коханий дуже вибагливий, але цей парфум шалено сподобався йому з першого ж тесту.

Пірамідка ароматів Creed Aventus:

  1. Верхні ноти: бергамот, чорна смородина, ананас і зелене яблуко;
  2. Ноти серця: береза, пачулі, троянда та мароканський жасмин;
  3. Ноти бази: мускус, дубовий мох, ваніль та сіра амбра.

Що чую я: спочатку це свіжий коктейль з переважанням нот ананаса, яблука і бергамоту, а потім в гру вступають мох і амбра, трохи пом'якшуючи і "саджаючи" аромат, але найцікавіше починається трішки пізніше, коли проявляється дьогтярно-березова нотка, яка і додає родзинки всій композиції, виходить такий "підкопчений ананас". Аромат свіжий, легкий, але при цьому мужній, характерний та впізнаваний. Шлейф просто запаморочливий, в цьому я переконалася, коли ми всією сім'єю вийшли прогулятися на Травневий парад, і не менше 10 осіб нас зупинили та поцікавилися, що ж за такий чудовий парфум у мого чоловіка.

Хочу відзначити чудову стійкість Авентус, всього лише 1 пшик на шкірі тримається з ранку і до вечірнього душа, а на одязі вловлюється навіть після прання. Парфум дуже економічний, я замовляла 10 мл. і за майже 2 місяці щоденного використання витрачених приблизно 1/3 флакончика.  Але при замовленні потрібно вибирати перевірений магазин, тому що Авентус - це один з найбільш підроблюваних ароматів.

Якщо Aventus все-таки не вписується в рамки вашого бюджету, раджу звернути увагу на такі аромати, як Frapin The Orchid Man або Armaf Club de Nuit Intense Man, вони нехай і не є точною копією Aventus, але дуже на нього схожі, тільки Frapin менш стійкий, ніж Armaf (Sterling Parfums).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ