Як вибрати школу танців?

Як вибрати школу танців?

31.10.18 20:38 0 3923

Завдяки широкій популярності танцювального мистецтва, в нашій країні існує безліч танцювальних шкіл, число яких продовжує постійно збільшуватися. Нова школа танців з'являється, мало не кожен місяць. У зв'язку з цим перед батьками, охочими записати свою дитину на заняття танцями, стоїть непросте завдання вибору. А як це зробити нам розповість засновник танцювальної студії https://www.nsdancing.com/.

Вибираємо танцювальну школу

Для того щоб визначити, що краще підійде вашій дитині, в першу чергу, Вам необхідно подумати про те, чого саме Ви чекаєте від занять танцями. Може, Ви хочете, щоб Ваша дитина з часом став професійним танцюристом, або ж ви розраховуєте, що школа танців допоможе Вашій дитині виробити гарну правильну поставу і придбати гарну фігуру? А, може, заняття танцями для вашої дитини цікавлять Вас, тільки як веселе проведення часу і спілкування? Всіх цих причин, як окремо, так і в їх сумі досить, для того, щоб записати дитину в школу танців. І лише для вибору конкретної школи танців необхідно чітко уявляти мотивацію.

школа танцівВам не підійде школа танців, орієнтована на конкурси та виступи, якщо заняття танцями потрібні Вашій дитині тільки заради розваги. Дитині буде дуже складно, отримати саме те, що ви хочете, так як там програма навчання орієнтована на результат і дуже вимоглива до виконання своїх завдань. Така школа танців більше підійде тим, хто хоче коли-небудь побачити свою дитину на великій сцені.

Знайдіть декілька варіантів, зручних Вам по розташуванню танцювальних шкіл і відвідайте кожну з них. Кожна школа танців надасть Вам детальну інформацію про свої заняття, починаючи від перерахування танцювальних стилів і показу хореографічного класу і, закінчуючи інформацією про своїх педагогів. Розпитайте про те, який «філософії» дотримується школа танців, як там ставляться до запізнень учнів і пропусків занять, якого рівня групи. Повідомте адміністрації школи танців про свою мотивацію і Вам підкажуть, яка саме студія танців Вам підходить більше. До речі непогано буде взяти з собою Вашої дитини (якщо, звичайно він вже достатньо доросла) - нехай він сам спробує задати його питання і пізніше висловить свою думку. Ваша дитина також може відвідати пробне заняття, яке, як правило, школа танців пропонує зі знижкою.

школа танцівЯкщо у Вас є знайомі, діти яких відвідують якусь школу танців, то попросіть їх поділитися своєю думкою з приводу занять в цій школі. Батьки можуть надати Вам інформацію, яку не зможе Вам видати сама школа танців. Думка батьків можна вважати цілком об'єктивним, тому що вони не зацікавлені в тому, щоб надмірно прикрашати або навпаки принижувати гідності даної школи.

Після збору інформації ретельно порівняйте всі умови, які пропонує кожна школа танців (спрямованість, вартість танцювальних занять, санітарні умови і т. д.) і зробіть свій вибір. Далі під час відвідування школи танців, ведіть постійний моніторинг якості занять: стежте за результатами дитини, його настроєм до і після занять, цікавтеся отриманими враженнями. Активно беріть участь в навчанні дитини: створюйте правильну мотивацію шляхом заохочення, виявляйте моральну підтримку, якщо у дитини щось не виходить і він переживає з цього приводу, консультуйтеся з викладачем. Найголовніший критерій це звичайно ж щастя і здоров'я Вашої дитини!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно принимать ...
Наступна новина: Преимущества пластиковых ...

КОМЕНТАРІ