Відзначили кращих працівників соціальної сфери Тернопільщини

Відзначили кращих працівників соціальної сфери Тернопільщини

01.11.18 08:21 0 492
Завдяки реалізації державних ініціатив надання соціальних послуг в області стало ще доступнішим та комфортнішим. Про це сказав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна з нагоди Дня працівника соціальної сфери України та вручив відзнаки Міністерства соціальної політики, а також грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації з нагоди їх професійного свята.

«За останні роки щонайменше 40 млн. грн. спрямовано на покращення умов у соціальних об'єктах Тернопільської області. Також за підтримки держави цьогоріч мешканці 5-ти ОТГ краю змогли скористатися програмами відкриття ЦНАПів у форматі «Прозорий офіс». Завдяки таким крокам змінюється обличчя соціальної сфери і надання послуг стає ще доступнішим для людей», - зазначив Степан Барна.

Також він наголосив на важливості залучення програм міжнародної технічної програми. Зокрема, щонайменше 3 млн. грн. в області планують отримати завдяки співпраці з Японським фондом соціального розвитку. Ресурс спрямують на вирішення соціальних проблем.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина - у ...

КОМЕНТАРІ