Який Apple MacBook вибрати в 2018 році?

Який Apple MacBook вибрати в 2018 році?

01.11.18 10:38 0 961

MacBook - це еталон комп'ютерних технологій, предмет бажань багатьох користувачів по всьому світу. Це не тільки «іміджева техніка», а й потужний інструмент для роботи та розваг. У порівнянні з іншими ноутбуками, у макбуків відразу кілька козирів:

  • найвища естетика та ергономічність, яка полягає в мінімалізмі, компактності й легкості пристрою;
  • просунута і надійна ексклюзивна ОС;
  • довговічність;
  • комфортна робота з тачпадом;
  • відмінна автономність і крутий звук.

На насправді, це тільки найпомітніші переваги Apple Macbook. Сучасні моделі пропонують ще багато чого цікавого і корисного. Якщо ви в пошуку і вирішуєте, який MacBook купити в 2018 році, пропонуємо прочитати нашу статтю. Тут ви знайдете відповіді на це запитання.

Apple MacBook Pro 15 Retina

Apple MacBook Pro 15 RetinaЦе потужний багатофункціональний ноутбук для роботи й розваг. Виконаний в корпусі з алюмінію та оснащений IPS екраном з високою роздільною здатністю - 15,4 дюймів, 2880х1800 пікселів. Передача кольору та деталізація приголомшливі, крім того, технологія Retina зменшує відблиски. Кут перегляду складає 178 градусів і це рекордний показник!

Клавіатура пристрою повнорозмірна, з автопідсвіткою. Сенсорна область Force Touch підтримує множинні торкання, також розрізняє силу натискань, що позначається на широті функціонала. Шукати необхідну інформацію, перемикатися між додатками - одне задоволення.

Процесор MacBook Pro 15 2015 року - 4-ядерний Intel Core i7, і разом з 16 Гб ОЗУ - це найкраще рішення для будь-яких завдань. Тактова частота підвищується за рахунок технології Turbo Boost (з 2.2 до 3.3 ГГц). Краса графіки за Iris Pro Graphics зі своїми 128 Мб інтегрованої пам'яті.

Попередньо встановлено ОС - X Yosemite. Акумулятор макбуків забезпечує дев'ять годин роботи, розрахований на більш, ніж 1000 циклів заряду. А використовуючи технології: Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.0, а також AirPlay й Apple TV, ви можете транслювати відео та фото з ноутбука на великому екрані.

Найвищу швидкість передачі / прийому даних забезпечує порт Thunderbolt 2. Стереозвук MacBook Pro 15 володіє широким динамічним діапазоном з глибокими басами та чітко промальовані високими тонами. Багато в чому, даній моделі немає рівних на ринку.

MacBook 2018

MacBook 2018Це новинка 2018 року, ноутбук покращений в більшості компонентів. Ці макбуки отримали порт нового покоління Thunderbolt 3 разом з універсальним адаптером для підключення всієї периферії, мінімальні екранні рамки, а також приріст у всіх системних компонентах.

Екран 13 і 15 дюймів має високу роздільну здатність (2560х1600 пікселів) з LED-підсвіткою і нову True Tone технологію, які адаптують картинку під зовнішнє освітлення.

Восьмиядерний процесор розділений на 2 групи - для вирішення простих і складних завдань. Швидкісний накопичувач даних, в залежності від конфігурації, має ємність до 2 Тб! Тепер спілкуватися з Siri можна без застосування спеціальних кнопок, тобто помічниця реагує на голос. Додаткова панель Touch Bar, в залежності від виконуваних завдань, дає швидкий доступ до необхідних функцій. Автономність MacBook 2018 досягає 10 годин. В якості клавіатури використана модифікація Butterfly 3-го покоління з мінімальним ходом клавіш і шумом від натискань.

Макбук 2018 року - це краще рішення для топ-менеджменту, керівництва, а також студентів й ігроманів, які знають толк в високих технологіях. Кращий іміджевий інструмент з найвищими гарантіями безпеки даних і довгостроковості роботи.

MacBook Air

MacBook AirКомпактний 1.35-кілограмовий варіант макбуків. У ваші руки потрапляє лептоп з екраном 13 дюймів з відмінною автономністю. 12 годин - це самий мінімум перегляду відео без перерви, а в режимі очікування MacBook Air може працювати цілий місяць!

В основі системи - процесор Intel Core i5 / i7, а також відеоприскорювач Intel HD Graphics 6000, з якими вирішуються будь-які завдання: від простого інтернет серфінгу до обробки відео, звуку та компіляції програмного коду. У доступі мережі Wi-Fi 802.11ac з розширеною зоною дії, а також швидкісний диск SSD на 128/256 Гб. Інтерфейс MacBook Air - це багатофункціональна High Sierra.

Неймовірної краси зображення виводить екран роздільною здатністю 1440х900 пікселів, а за допомогою камери FaceTime (720р) і здвоєних мікрофонів - робочі конференції будуть проходити з найвищим комфортом.

Сенсорна область Multi-Touch реагує на призначені для користувача жести реалістично і плавно. В опціях можна включити реакцію на кліки (за принципом миші). Вводити тексти швидко та легко допомагає клавіатура з підсвічуванням. Крім того, використовуючи iCloud, можна отримати доступ до улюблених фото, відео та інших файлів з будь-якого пристрою Apple.

MacBook Air - це кращий портативний комп'ютер сучасності.

Висновки

Ось тепер ви маєте уяву, який Apple MacBook краще купити в 2018 році, а зробити це за доступною ціною ви можете в інтернет-магазині електроніки https://yabloko.ua/.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 мільярдів гривень ...
Наступна новина: Степан Барна під час ...

КОМЕНТАРІ