Історія кохання Михайла Добкіна

Історія кохання Михайла Добкіна

01.11.18 15:53 0 6689

Хто такий М. Добкін, мабуть, знає кожен, хто дивиться новини. Інтернет просто переповнений кумедними витівками екс-губернатора Харківської області. Ніхто до цього дня не може забути знаменитий передвиборний ролик Михайла Добкіна (який встиг стати культовим), що містив ненормативну лексику. До речі, переглянути його можна на сайті politeka.net.

Всі знають його вибуховий характер. Хтось вважає Добкіна чудовим актором, а хтось освіченою людиною, що ховається за маскою гумориста. А який Добкін насправді, в оточенні улюблених дітей і дружини? Давайте розбиратись.

Михайло Маркович закінчив Національний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство та Харківський національний економічний університет. Доктор юридичних наук, політик, керівник, віце-президент Харківської асоціації з міні футболу, має, безліч нагород - Орден за Заслуги I, II і III ступеня за видатні досягнення на благо України, почесною грамотою Кабінету Міністрів України. У жовтні 2010 року президент Росії Дмитро Медведєв навіть нагородив Михайла Добкіна орденом Дружби.

Пан Добкін небагатослівний тільки в тих випадках, коли з ним починають говорити про особисте життя. Відомо лише те, що він був двічі одружений. Перша дружина Людмила Добкіна була старша за чоловіка на 8 років. Познайомився Михайло Добкін з Людмилою ще під час служби в армії. За наявними відомостями, Людмила була дочкою високопоставленого політпрацівника військ ППО генерала Молотокаса В. А., і у неї була дитина від першого шлюбу.

Подейкують, що Люда допомагала керувати сімейним бізнесом Добкіних. Її знають, як вольову і сильну жінку. Вона подарувала Михайлу двох дітей: дочку Аллу і сина Миколу.

Але в 2007 році подружжя розлучилося і Михайло Маркович одружився вдруге на Аліні Боженко, яка була молодша за нього на 8 років. У цьому ж році у них народилася дочка Єва. Хоча злі язики стверджують, що дівчинка народилася ще до офіційної реєстрації шлюбу. Але ніякі чутки не затьмарили радості батьківства Михайла Добкіна. А в 2010 році Аліна подарувала чоловікові ще одну дочку - Поліну. Примітно, що всі 3 дочки Михайла Добкіна народилися 7 числа. В одному з інтерв'ю Михайло Маркович розповів: "У мене четверо дітей - три дочки і син, причому дочки народилися 7 числа: одна в жовтні, друга - в грудні, а третя - в травні. Тому можна сказати, що я дуже ювелірно працюю в цьому плані".

Сам Михайло Добкін не любить розкривати секрети свого щасливого сімейного життя, але люди, близькі до його оточення, повідали, що Михайло Маркович дуже любить своїх дітей. Обожнює грати з єдиним сином Колею в футбол, який професійно ним займається в ФК Металіст. А своїх чотирьох "принцес" він часто балує. Кожну свою вільну хвилину, відпочиваючи від бурхливої  політичної діяльності, Михайло Добкін намагається проводити зі своєю родиною. Виявляється, сімейство Добкіних обожнює риболовлю. Причому, дружина Аліна і три дочки, особливо старша Алла, люблять порибалити не менш свого знаменитого батька.

До Михайла Добкіна можна по-різному ставитися, але він нікого не залишить байдужим. На публіці Михайло Маркович підтримує амплуа веселого і вельми ефектного політика. Але в особистому житті - він чуйний і турботливий чоловік і батько. Живе невідповідно до встановлених суспільством правил, а за покликом свого серця.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке токопідвід?
Наступна новина: 10 причин нанять адвоката

КОМЕНТАРІ