Як правильно вибирати дитячі шкарпетки і колготки

Як правильно вибирати дитячі шкарпетки і колготки

02.11.18 17:25 0 1663

Найпростіший і надійний спосіб зберегти дитячі ніжки здоровими й теплими - придбати зручні шкарпеточки та колготки на різні випадки життя. Як вибрати такі вироби, які не заважатимуть дитині розвиватися, колоти ніжки і викликати алергічну реакцію, а, навпаки, збережуть здоров'я та підкреслять індивідуальний образ? Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину дитячого одягу http://clobber.com.ua.

Як правильно вибирати дитячі шкарпетки і колготки?

Досвідчені батьки знають, що колготок і шкарпеток багато не буває, бо вони необхідні круглий рік, а намочити чи забруднити їх малюк може за декілька секунди.

Залежно від температурних умов та пори року варто вибирати дані вироби за матеріалом. Вони можуть бути:

  • Утеплені (зимові). Це можуть бути махрові, в'язані або вовняні вироби. Найтепліші - з начосом всередині. Також зверніть увагу на вовняні шкарпетки, які не тільки зігріють ніжку дитини в зимовий період, але і можуть стати в нагоді в літньому поході.
  • Демісезонні. Щільні вироби без начосу та утеплювачів.
  • Літні. У жаркий період при виборі шкарпеток і колготок віддавайте перевагу виробам з льону та бавовни (натуральних дихаючих матеріалів) з незначним вмістом еластану (цей матеріал допомагає виробу розтягуватися, тобто легше вдягатися).

Щоб улюблені шкарпетки і колготки радували вашу дитину якомога довше, потрібно дотримуватися певних беспосередньо вибираючи їх та доглядаючи за ними:

  1. Завжди звертайте свою увагу на склад.
  2. Шкарпетки і колготки мають відповідати розміру ніжки вашого малюка.
  3. Щоб продовжити життя колготкам і шкарпеточок й максимально довго зберігати їх зовнішній вигляд, вивертайте їх навиворіт безпосередньо перед пранням.
  4. Сушити шкарпетки найкраще на свіжому повітрі в підвішеному, розправленому вигляді.
  5. Вибирайте дитині шкарпетки цікавих забарвлень або з принтами. Бувають періоди, коли малюк категорично відмовляється носити шкарпетки, намагаючись весь час їх зняти. Часто таке трапляється у дітей молодшого віку після тривалого літньої відпустки, коли дитина довго ходила босоніж і їй це дуже подобалося. У цьому випадку на допомогу можуть прийти улюблені мультиплікаційні персонажі. Придбайте дітям шкарпетки з їх улюбленими героями, і вони не зможуть від них відмовитися!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Печі булер'ян: Основні ...
Наступна новина: Золото і срібло в одній ...

КОМЕНТАРІ