Золото і срібло в одній прикрасі: Чи це можливо?

Золото і срібло в одній прикрасі: Чи це можливо?

02.11.18 18:42 0 1845

Багато хто задається питаннями: "А чи можна поєднати золото і срібло в одній прикрасі? Які плюси таких ювелірних виробів?". Так це можливо і далі ми розгялнемо їх основні різновиди.

Срібні прикраси з золотим накладками - це новинка на ювелірному ринку. Максимум срібла, яке в деяких місцях покрите тонкими золотими пластинами. Виглядає такий виріб дуже оригінально і часто срібло можна сплутати з платиною або білим золотом. До речі, придбати їх можна в ювелірному інтернет-магазині https://yuriv.ua/.

Переваги срібних прикрас з золотими вставками:

  • Відносно низька вартість виробів. 90 % ціни ювелірних виробів становить робота майстра, решта - вага золота і срібла.
  • Можливість відмінно поєднувати на одній руці або в одному образі срібні та золоті прикраси.
  • Універсальність. Підходить під будь-який тип шкіри і колір одягу.
  • Родовані срібні вироби з золотими напайками складно відрізнити від платини або білого золота.

Що кажуть стилісти?

Канони моди щодня міняють свої тенденції. Якщо ще декілька років тому назад про поєднання срібла з золотом навіть не могло бути й мови, то зараз гуру моди на показах можуть надіти на моделі кілька ланцюжків з різних металів, але масивність золота повинна переважати.

Золотий товстий ланцюжок на шиї відмінно буде поєднуватися з тоненьким срібним, але ось навпаки - це як домашня піжама з діамантовою брошкою=)

На одній руці вважається неприпустимим носити золоті і срібні кільця одночасно. Виняток - це прикраси, що складаються з двох різних металів.

Каблучки срібні із золотими напайками

Всілякі дорогоцінні й напівкоштовні камені, лазерне гравіювання - все це може зробити таке кільце дійсно унікальним та неперевершеним.

Срібні сережки із золотими вставками

Варіантів срібних сережок з золотими вставками є незліченну кількість, і все залежить тільки від вашої фантазії. Такі прикраси відмінно підкреслюють красу дорогоцінних каменів: рубіна, аквамарина, смарагда.

Кулони зі срібла і золота

Срібні підвіски, як показує практика, носяться щодня, не знімаючи на сон або водні процедури. Тому, звичайне золоте напилення (позолота) може дуже швидко витертися або подряпатися. Унаслідок постійного контакту з тілом людини і навколишнім середовищем, кулони зі срібла тьмяніють і окислюються. А ось виробу, який виготовлений одночасно із 2 металів, це не страшно.

Комплекти зі срібла і золота з камінням

У скриньці будь-якої дівчини обов'язково повинен бути хоча б один комплект прикрас. Адже як би ви не вміли поєднувати ювелірні вироби з різних наборів, під вечірню сукню або діловий костюм краще всього виглядатиме саме комплект сережок та кольє, або ж кулона з кільцями.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибирати ...
Наступна новина: Переваги гелієвих кульок

КОМЕНТАРІ