Переваги гелієвих кульок

Переваги гелієвих кульок

02.11.18 18:50 0 1335

Для створення оригінального дизайну в оформленні різного роду свят або торжеств найчастіше замовники шукають, де можна недорого замовити кульки з гелієм. Застосовуються вони при оформленні:

  • корпоративних урочистостей;
  • концертів і фестивалів;
  • домашніх свят;
  • випускних балів;
  • весіль;
  • виїзних заходів;
  • дитячих свят.


Створення атмосфери свята та веселощів, безліч варіантів оформлення та бездоганний естетичний вид - саме за це ми любимо повітряні кулі та прикраси з них. Повітряні кулі, заповнені гелієм, сьогодні дуже популярні. Їх активно використовують з метою декорування приміщень, а також вуличних майданчиків, для проведення маркетингових акцій. З них можна скласти гарний букет для привітання дитини або визнання в коханні дівчині.

Давайте ж розглянемо основні достоїнства таких куль, а розповість нам про них співробітник інтернет-магазину https://sharik.land/shary-s-geliem, в якому їх безпосередньо можна придбати.

Основні переваги повітряних куль, що заповнені гелієм:

  1. Безпека. Гелій повністю нешкідливий для людини і природи. Цей газ нетоксичний, вибухобезпечний. Тому кульки, наповнені ним, можна сміливо давати дітлахам. Ними часто прикрашають дитячі ранки.
  2. Летючість. На відміну від звичайних повітряних кульок, гелієві можуть літати від доби до декількох тижнів. Тривалість «польоту» залежить від матеріалу камери. Так, крізь латекс газ просочується швидше, а фольговані моделі довше утримують його всередині.
  3. Різноманітність. Для наповнення гелієм підходять практично будь-які кулі: круглі та довгі латексні, фантазійні фольговані. Вони відрізняються за розміром, формою, забарвленням і фактурою. Ви неодмінно зможете підібрати оптимальний декор або подарунок для будь-якого торжества.
  4. Видовищність. Для того щоб урізноманітнити захід красивим поданням, не обов'язково влаштовувати салют або вогняне шоу. Набагато дешевше обійдеться запуск гелієвих кульок в небо. При цьому він не поступається в видовищності. Це дуже красива і романтична церемонія. Усі присутні будуть заворожено проводжати легкі кулі поглядом і загадувати бажання.
  5. Можливість персоналізації. Такі вироби відмінно підходять для нанесення практично будь-якого зображення. Це може бути логотип компанії, якщо планується маркетингова акція, або красиве побажання, зізнання в коханні для близької людини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Золото і срібло в одній ...
Наступна новина: Керамічні обігрівачі: ...

КОМЕНТАРІ